• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Anne yanı yatak mı Park yatakmı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Girltogirl0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2018
40
20
88
35
Merhaba arkadaşlar, bebeğim için doğduğunda anne yanımı yoksa park yatakmı alsam karar veremiyorum.Yani şöyle geceleri iki saatte bir uyanacağını varsayarsak her defasında yataktan kalkıp park yataktan alıp tekrar yatağıma geçip emzirmek ve tekrar koymak biraz yıpratıcı olacak die düşünüyorum. Fakat anne yanı alırsam hemen yanımdan alıp emzirebilirmiyim? Yalnız anne yanı yatakta en fazla 6 aya kadar kullanılabilir deniliyor? Yada ben bu anne yanından alıp 6ay yanımda yatırıp sonra odasına beşiğine yatırabilirmiyim yatarmı acaba diyede düşünüyorum.Ya lütfen tecrübeli annelerden fikirlerini rica ediyorum hangisi en mantıklı konforlu?teşk

Gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama uyumuyorlar ki iki saatte bir uyansinlar :)))) şaka bir yana park yatak almayın derim altı aydan itibaren odasını ayiracaksaniz gerek yok çok yer kaplıyor zaten.

Merhaba arkadaşlar, bebeğim için doğduğunda anne yanımı yoksa park yatakmı alsam karar veremiyorum.Yani şöyle geceleri iki saatte bir uyanacağını varsayarsak her defasında yataktan kalkıp park yataktan alıp tekrar yatağıma geçip emzirmek ve tekrar koymak biraz yıpratıcı olacak die düşünüyorum. Fakat anne yanı alırsam hemen yanımdan alıp emzirebilirmiyim? Yalnız anne yanı yatakta en fazla 6 aya kadar kullanılabilir deniliyor? Yada ben bu anne yanından alıp 6ay yanımda yatırıp sonra odasına beşiğine yatırabilirmiyim yatarmı acaba diyede düşünüyorum.Ya lütfen tecrübeli annelerden fikirlerini rica ediyorum hangisi en mantıklı konforlu?teşk
Abimler ikeadan beşik aldılar ilk aylar beşiğin bi tarafının ahşabını takmadilar anne yani gibi oldu gece emmeyi bırakınca yatağından ayırıp montajını yaptı bana mantıklı geliyor . Ben anne yani park yatak bilmiyorum . İlk aylar bi tarafını takmayip anne tarafına kendi yataklarına yapıştırıdılar sonra ayırdılar o tarafını da kapattılar inşallah doğru anlatabilmişimdir

Back