anne yanı beşik mi sepet mi

Bursali92

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2020
148
139
23
ben henüz hamileyim ve hangi beşiği alsam kararsız kaldım. anne yanı beşik çok kullanışlı görünüyor. gece uyurken bebek çok yakın duruyor. diğer taraftan gerçekten böyle mi? ne gibi dezavantajları var merak ediyorum.
sepet beşik de çok tatlı çok hoşuma gittiği için almak istiyorum. kararsız kaldım güzel anneler sizlerin deneyimi nasıl oldu?

Merhaba, sepet beşikler çok kullanışlı olmuyor diye biliyorum sadece görüntü olarak hoş duruyor. Ama içleri çok küçük oluyor bebek bir süre sonra sığamıyor ve etrafı kapalı olduğu için gece bebeği göremiyorsunuz kalkıp bakmanız lazım. Ama anne yanı beşik de ön kısmı açık olduğu için ben kalkmadan bakıyordum direk. Hemen yatağımın yanındaydı. Hem de -bebeğe göre değişiyor ama- 1 yaşa kadar kullanılabiliyor. Ama sepet beşikler 6 aya kadar kullanılabilir dediler bana. Yine karar sizin tabi ama bence anne yanı.

Sepet beşikte benim içimde bir uhteydiama hiç kalmasın. Anne yani beşik dediğin yukarı aşağı inip kalkan tarzda bir beşik almanı öneririm. Sepet beşik çok kısıtlı bie süre kullanım sağlıyor . Diper beşikler daha kullanışlı ve en azından pratik. Şöyle birşey hediye sepet beşik gelecekse ne mutlu sana derim :) sen yine de anne yani alsan çok çokta iyi derim

Sepet beşikler bence de çok tatlı duruyor görünüş olarak ama kullanışlı olması benim için ağır bastı anne yanı beşik aldım. Sepetlerden daha uzun ömürlü kullanılır hem de işi bitince satması veya toplayıp saklaması daha kolay oluyor bence

haklısın canım o halde gece kaç defa uyanıp kalkıp da bebeği kontrol etmek çok zor olur. en doğrusu anne yanı gibi.

ay hediye gelmez muhtemelen. mantıklı olanı yapıp anne yanı alayım bari. 6 aylık olduğunda park beşik de alırım, oyunlarını felan onun içinde oynar diye planlıyorum. o yüzden sepet beşik alıp 6 ay sonra her türlü park beşikte takılır diye düşünmüştüm ama sepet beşik hakkaten zorlar gibi. asıl mesele hevesimi almam yani çok güzel görünüyolar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…