Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları anne yanı beşik kullanan tecrübelilerden acil yardım

tercumeci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
105
52
43
slm arkadaşlar
ebeveyn yatağının yanına monte edilen anne yanina bitişik bebek beşiği kullanan var mi acaba..?? varsa hangi marka, boyutları nedir? gerçekten göründüğü kadar kullanışlı mı? 22 haftalik hamileyim, uykum çok hassas malesef.. :KK43: gececi bi insanim ben, uykuya dalmakta cok güçlük çekiyorum normal hayatta bile, bi uyandim mi tekrar dalmam cok zor... bi de bebekle devamli uyanip yataktan kalkarsam bütün gece cin gibi olurum:KK57: kullanan varsa memnun kaldi mi yardımci olursaniz cok sevinirim

kullanmadım ama kullanışlıdır mutlaka ben oğlum ilk doğduğunda artık kalkıp onu yatağına yatırmaya halim olmadığı için yanıma yatırıyordum işte aynı hesap...

Babytech anneyanı beşik kullanıyorum.bebeğim daha 2 aylık. Şimdilik şunları söylebilirim:
-ilk andan itibaren en ufak bir sesini duyduğumda kontrol etmek istiyorum.gözümü açmam yeterli:)
-emzirmek için kalkman gerekmiyor.
-uyanacak gibi olduğunda uyanmadan tekrar uyumasını sağlıyorsun
-bebeğim uykudan gözlerini açtığında beni görüp rahatlıyor.
-cibinliğinin olması iyi.kalın bir örtüyle ışığın gelmesini engelliyor.
Eksileri
-biraz daha uzun olabilirmiş.ileride pek kullanamam gibi.
-doğal ahşap olanların ahşap renkleri pek tutmamış.almadan önce kontrol edilmesi gerekiyor.kıymık ,parçaların birbiriyle uyumsuzluğu olabiliyor.
-bebeğin yatağı kaliteli değil.

Bende kullaniyorum ama biz özel yaptırdk. Buna ragmen küçük oldu. Ama onun dışında cok kullanışlı ve rahat. Benimde uyku problemim vardı bebekle hepsi geçti.

Back