Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Anne ve Kayınvalidenin Dönüşümlü Bebeğe Bakması

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
bakıcı daha profesyonel diğerlerinden öğrendiği şeyler şımarıklıklar ilerde problem olur gibi geliyo bana.

kesinlikle minnos bana kapris yapiyor..minicik aklinla nasil hislerini anlatiyor cok ilginc. 1 yil boyunca cumartesleri izinliyim.bu da bizim icin cok guzel bir gelisme. birde bakicimizla hersey duzene girerse zeynoda daha mutlu olacak. bu gectigimiz hafta aksamlari uyumasi 23:00-23:30 u buldu hep. resmen uyumamak icin kendini zorluyor sanki daha cok bizimle vakit gecirmek istercesine..3,5 aylik bebekte bu duygu gelisirmi bilemiyorum. Allah bebislerimize saglik versin, cok mutlu olsunlar cokk :))

Bizde bir haftadır bakıcımızla kalıyoruz.şimdilik her şey yolunda.benim akıl edemediklerimi bile akıl ediyor ve oğluma çok iyi bakıyor.bende çevremde gördüklerimi dikkate alarak annanne ve babaanne istemedim.çünkü gerçekten şımartıyorlar ve çocukta bocalama yaşıyorç

geç uyusun boşver..sana biraz zor olur ama hem daha çok vakit geçirirsiniz hem sabah geç kalkar ve bakıcı için de kolay olur..

benim kızım 3 yaşını doldurdu vede 1.5 yaşında çalışmaya başladım.ondan beri çogunlu annem az da olsa kayınvalidem bakıyor inanın bıktım ve şuan kreş arıyorum kızıma çok zor anlatamam.ilk başta herşey yolundasonra o az baktı ben çok baktım o gezsin ben çoçugamı bakayım yok o saglam ben hastayım resmen arada kaldım artık.biraz maddi sıkıntımız davardı mecbur katlandım ama dayancak gücüm kalmdı verecem kreşe kurtulacam ayrıyetn özel hayatın kalmıyor eve biraz geç gelsen kocamdan önce onlardan izin alıyorum artıkçok yoruldum bıktım.artık bakaılm hayırlısı ne olcak eger imkanın varsa kreş degil bakıcıa al derim ufak tefek yemegin yapıyorlar çoçugun sabah uykusu bölünmüyor.yani benim imkanın olsa eve alırım inan

offf offf ne zor işler bunlar..biz eşimle bakıcı yanında annemler yaşına gelene kadar zaman zaman refakatçi etsinler diye kararlaştırdık. böylelikle ne onlara bağlı kalacaktık ne de sıkıntımız olacaktı. istemedikleri zaman gelmeyeceklerdi. ama yine öyle olmuyor.kayınvalidem ikide bir ne zaman gideceksin diye annemi yalnız buldukça sıkıştırıyor. benim annemde sakin sessizdir. herseferinde yazık sessiz kalıp bişey diyemiyomuş. kızım annemin yanında çok huzurlu bu yüzden aslında biz salmıyoruz. birde kızım tek kişinin disiplininde olsun istiyoruz. kızım doğduğundan beri toplasan kayınvalidem kızımla 10 saat birebir vakit geçirmemiştir bile. biz işteyken kızım hem bizi özlesin hemde yeni birine mi alışmaya çalışsın.püff ( .aslında annem evdeyken kayınvalidem bize gelse kızımı anlamaya tanımaya çalışsa herşey daha kolay olurdu. benimde bu endişem kalmazdı.

yeni bakıcımız harika biriydi..biz ailecek çok sevdik ve güvendik. en baştan beri evimize uzak oturması ve 2 aktarma ile dolmuşla gelmesi sorundu. ilk buluşmamızda birbirimize çok ısındık o yüzden denemek istedi zor olacağını bile bile. beklediğimiz sonuçtu ve bir haftanın sonunda malesef pes etti. çok üzüldüm.annemle de iyi anlaşmışlardı. şimdi ben zeynonun teyzesiym herzaman gelir giderim diyor. hatta bize yeni bakıcı bulmak için arayışa bile girmiş. inşallah en az onun kadar titiz ve hassas yeni biri karşımıza çıkar.
kızım ve benim gündemimde yine yeni bir bakıcı var :))

aslında en iyisi kendin bakmak da.....bunu ben yaşadıgım için biliyorum daha yeni başladın sen..sonra annende pes edecek hep böyle arada kalacaksın ona birşey deme buna bir şey deme eşe bir şey yansıtma çok zor inan eve almaan tabi en mantıklısı kadının evi yakın olmalı bence anneni falan hiç işe kariştırma annen her gün gelip gidebilecek mi kalması da zor ayyy çok karışık işler bunlar..bebekde küçük herhalde Rabbim yardımcısı olsun hepimizin

zaten neden eşlere duyurulmamaya çalışılır hiç anlamam. bende de aynı çaba var. her sıkıntıyı biz çekelim..içimize atalım atalım sonra dalgın, yorgun olalım yine suçlu biz olalım :)) ay nasıl dolmuşum bak

Canım kıyamam sen umudunu yitirme iyi düsün iyi olsun..fazla sıkma kendini bak ozaman hersey daha kolay olacak....Rabbim herseyi gönlüne göre verecektir

inşallah, Allah hepimizin gönlüne göre versin. Pozitif düşünüyorum ama 3-4 gündür nasıl olcak , nasıl birini bulabilecekmiyiz diye uykularım kaçıyor.

bende çalışan bir anneyim. bebeğim 2,5 aylıkken çalışmaya başladım. annem ve babaannesi dönüşümlü baktılar. hiçbir problem olmadı. bebeğin tanıyor onları bir şekilde. hemen alışıyor,adapte oluyor. kan çekiyor sanki korkma..

merhaba, cok mutluyum hersey cozume kavusmak uzere. Isten ayrildim. Artik kizimla kismetse hepbirlikte olacagim. Kendi isimi yapmak icin ilk adimlarimi atiyorum..

Bol sans ve hayirli isler dileyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…