Daha oyle bir tecube yasamadan dediklerin gibi olacagini dusundugum icin tecrubesi olanlarla konusmak istedim. benim iznim eylul basinda bitiyor ve kizimda 4. ayinagirecek. iyi bir bakici nasil bulurum, nasil yaparim bilmiyorum. annemlerinn sevgiyle bakacagi kesin ama dedigin gibi 2 farkli kisilik. 1 yasina kadar bu sekilde devam ettirmek cok mu zor olur hepimiz icin. arkadaslar lutfen yardimlarinizi bekliyorum
merhaba tekrar, bugun bir bakici adayi ile esimle birlikte gorustuk. cok icimize sindi. sonuc olarak donusumlu bakma isinden vazgectik ve guvenebilecegimiz birini aradik.insallah allah hayirlisiyla karsilastirmis olur..ama sunu ilave etmeliyim ki annemler bir sure bakicimizla yani kizimin ciciannesiyle birlikte olacaklar..kizim daha cok minik kiyamiyorum ki ..sevgiler-Allah kuzularimizi korusun
benim kayınvalidem baktı 5 aylıktı işe başladım ve 9 ay baktılar bebeğim ve benim içinde çok kötü günlerdi.
bebeğim için yaptığım söylediğim istediğim herşeye sırt döndü üsteleyince küstü alıntı surat yaptı. sonuçta oğlum yemek yemeyen altını bile zorla değiştiren bir çocuk oldu.şuan bakıcım var eylülde işe başlıycam ve çok memnunum ufak tefek seyler oluyor fakat büyütülecek kadar değil.
kayınvalidem yemiyor diye aç bırakırken bakıcımız aç diye hayıflanıp çeşitli oyunlarla onu keyifle yediriyor. sıkmadan bunaltmadan. mesala şimdi aşağıya indiler oğlum sabah güneşinialıyor. bunu ben söylemedim kendi söyledi.
kayınvalidem bakarken oğlum pusetini bile tanaımamıştı. şimdi geziyor çicekleri görüyor kokluyor, çocuk seslerini duyuyor renkleri insanları ayırt ediyor yürüyor. eve yorgun geliyor. ve meyvesini yiyip uyuyor.
ben 1 kişiyi kaldıramadım 2 kişiyi düşünmek bile istemiyorum. çocuk bocalar ve alışamaz. o yaşında anlamaz demeyin her seyi biliyorlar hissediyorlar.
şimdiden kolçay gelsin.
merhaba tinkiminki, 2 haftadır kızıma annem bakıyor.resmen pamuklara sararcasına şefkat ve özenle kızım günlerini geçiriyor.kafam işteyken çok rahat. ama annem sürekli kalamayacağından dolayı mutlaka dönüşüm olacak . geçen hafta yeni bir bakıcıyla görüştük. şimdilik herşey olumlu gidiyor kendisiyle ilgili tek problem evimize uzak ve 2 aktarma yapmak zorunda kalacak. tabi kendi için zor olacak ama yine de denemek istediğini söyledi. nasıl biri diye sorarsanız öyle bakıcı gibi değil anne gibi duruyor.umarım hayırlı olur. işimiz zor çok zor..
işe başladığımdan beri benim kuzu beslenmeyi reddetmeye başladı. bu da ayrı bir sorun. beni de emmiyor artık. inatlaşmadan bu durumu aşmaya çalışıyoruz annemle. kilo alımı en öenmli aylarında sekteye uğradı. ama şükür sağlığı yerinde birazcık kapris yapıyor sanırım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?