Bebek Beslenmesi Anne ve bebek

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gizemsuuu

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mart 2024
15
0
28
Merhaba arkadaşlar hepinize hayırlı geceler diliyorum yardımcı olur musunuz bebeğim şuan 44 günlük bi göğsüme pompa attığım zaman 30cc geçmiyor bile iki göğsümü sağdıpım zaman 50 yada 60cc duruyor sütüm az bu durumda mama takviyesi yapıyorum çok geç saatlerde sütümü sağladığı zaman bazen de 90 cc oluyor ne yapmam lazım bu durumda ikinci konuda Memede bekleyen süt ne zaman ekşir çoğu kişi diyor bekliyen süt ekşir benim bebek mama anne sütü içtiği zaman bazenleri kusuyor ve acıkıyor hemen tekrar yine mama yapıp veriyorum sizce doğru mu upıyorum lütfen yardımcı olun

Memede bekleyen süt ekşir diyen akıllı kim acaba merak ettim.

Fazla beslediğiniz içinde midede gaz olup fazlasını atıyor olabilir.
Süt için takviye edici şeyler alıyor musunuz?

Sağarak sütun miktari yetip yetmediğini anlamak mümkün değil. Sagdim süt cikmadi mama başlayayim olmaz. makinanin gücüyle sağıma aliskin olmayan memeden cikanla veya makinanın başlığı memeye göre değil belki az süt çıkmasına neden oluyor hiç biri bebeğin vakum gücüne ulaşamaz en iyi makina bebeğiniz.biberon hatasına dusmemissinizdir umarım. Yani en iyi yatırım mama yerine emzirme danışmanı ücreti odesiniz ekonomik açıdan da iyi olur. Ne diyeyim mama verince bebek olması gerektiği gibi sık sık emmiyor ara uzuyor. Memelede ne kadar emerse o kadar süt urettiginden süt bebeğin emdiği kadar Olur. Siz sık sık emzirip eğer durmaz ise kaşık biberonla 30cc verin sonra sağım yapın süt çıkması için hiç cikmasada sorun değil artması için sağım yapin.her emzirme sonra gece gündüz 2-3 saatte bir atlamadan emzirme sağım şeklinde sütünüz artar.

X