• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANNE VE BEBEĞİ HASRET MEKTUBU (...NERDESİN MELEĞİMmm...)

MELEKiim

MiS KoKuLuM GeLDiM DE....
Pro Üye
23 Aralık 2011
14.371
18.310
498

[/COLOR
Meleğim seni şimdiden ben ve baban çok özlüyoruz..
Bunu SEN bilmiyorsunki BEBEĞİM...Bilsen hiç üzermiydin BEBEĞİM :14: annecini SEN de gelirdin demi kucağıma..........
Benim annem annelerin en şefkatlisi,canından can katmak için ne yollar ona uzak geldi,ne çektiği acılar ona acı verdi dermiydin meleğim bilseydin tüm bunları?..:50:
:69:SEN de keşke bizim kadar özleseydin bizi be BEBEĞİM :emir_bebek:
Keşke bu kadar direnmeseydin gelmek için......
Biz babanla seni şimdiden çok SeViYoRuZzz:4: Ne kadar gelmek için nazlansan da SENin ilk aşkın baban ve ben olacağız:38: SENi çok seviyoruz bir an evvel seni kucaklayıp öpmek istiyoruz:54: SENde elinden geleni yap lütfen bizi sonsuz mutluluklara boğ BEBEĞİM:49: Uzat artık o minik ellerini bizee:14:
CANIM ANNEM üzülme artık bu kadar:2:Ne olur seni üzmek istemediğimi bil olurmu...BEN zaten hep seninleyim yüreğinin derinliklerindeyim..:31:

[/COLOR
Meleğim seni şimdiden ben ve baban çok özlüyoruz..
Bunu SEN bilmiyorsunki BEBEĞİM...Bilsen hiç üzermiydin BEBEĞİM :KK14: annecini SEN de gelirdin demi kucağıma..........
Benim annem annelerin en şefkatlisi,canından can katmak için ne yollar ona uzak geldi,ne çektiği acılar ona acı verdi dermiydin meleğim bilseydin tüm bunları?..:KK50:
:KK69:SEN de keşke bizim kadar özleseydin bizi be BEBEĞİM :KK46:
Keşke bu kadar direnmeseydin gelmek için......
Biz babanla seni şimdiden çok SeViYoRuZzz:KK4: Ne kadar gelmek için nazlansan da SENin ilk aşkın baban ve ben olacağız:KK19: SENi çok seviyoruz bir an evvel seni kucaklayıp öpmek istiyoruz:KK54: SENde elinden geleni yap lütfen bizi sonsuz mutluluklara boğ BEBEĞİM:KK49: Uzat artık o minik ellerini bizee:KK14:
CANIM ANNEM üzülme artık bu kadar:2:Ne olur seni üzmek istemediğimi bil olurmu...BEN zaten hep seninleyim yüreğinin derinliklerindeyim..:KK31:

Melekim bura cok guzel l olmus ons kosa zamanda alirsin bebegini . Sey smilelari duzeltsene :70: bebegin saclarini cekion gelmekten vazgeçer bak annesi :73: :7: :73:

Back