anne ve anne adayları bu durumu yaşayan var mı

asli-asli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
805
517
33
kızlar pco luydum ben ilaç iğne tedaviler hep boşaydı kafama takmadığım ve meryem suresini okuduğum ay hamile kalmışım çok şükür.
sorum şu. en son adet tarihim 23 ocak. şubatta adet olmadım(pco dan dolayı) martta doktora gittim adet olmam için ilaç verdi kullandım yine olmadım bi test yapalım dedi 1021 cıktı. iki gün sonra 2900 çıktı ve keseyi gördük 25 martta. dr üç haftalık demişti bu degerlere göre. 14 nisanda kontrole gittik 7+0 demişti kalp atışlarını duyduk çok şükür Allahıma. içime sinmedi benim. başka bi doktora gittik aynı gün 7+4 dedi. ama kesem 9+5 teydi. kese büyük haftaya tekrar gel gelişimini takip edelim dedi. bugun gittim. dr un ölçümlerine göre 20 şubatı esas almam gerekiyodu benim. o tariehe göre bugun 8+5 olmamız gerekirken 9+2 deyiz. herşeyimiz yolunda çok şükür. kesemiz büyük bi. onu dert etme dedi ama benim aklım çok karıştı sat ı kaç almam lazım. ??? ultrason ölçümleri esas alınması lazım ama onlar da birbirini tutmuyo.... çok karıştımm

Canım sen bebişin gelişimine göre takip et. Sat karışık çünkü. İlla bi sat soruyorlarsa 20 şubat de. İleri çıkar bebiş oda sorun olmaz geri çıkmasında .

Canım sen bebişin gelişimine göre takip et. Sat karışık çünkü. İlla bi sat soruyorlarsa 20 şubat de. İleri çıkar bebiş oda sorun olmaz geri çıkmasında .
Evet yaa sat çok krisik bide benim yok iyice karışık. Öyle yapayım bari. Şu an ileri o tarihe göre. Ama dr um herşey yolunda dedi. İnşallah bi aksilik çıkmaz. İlerleyen haftalarda bebek iyice sekillenince düzene giriyor mu herşey

Düzene girer tabiki ama ilk usg ölçümleri Doğum zamanını net gösteriyor. Şuanki bebeğin haftasına göre tahmini Doğum hesabı yapabilirsin. Kızım ilk ölçümlerinde hangi tarih gösteriyorsa ona göre doğdu. İlerleyen zamanlarda gerilik falan olmuştu Dr eski usg resimlerini dikkate aldı. Sağlıkla gelsin bebiş takma :))

Hic ilac kullanmadan mi hamile kaldiniz

İnşallah canım ya çok teşekkür ederim. Biraz olsun rahatladı içim.

Hic ilac kullanmadan mi hamile kaldiniz
Şöyle adet görmediğim için adet söktürücü ilaç kullanmıştım meğer o zamanlar dolleniyormus bebeğim. Başka ilaç kullanmadım evet. Rabbim ol dedi oldu çok şükür, biz hala inanamıyor ve mucize olduğuna yoruyoruz. Çünkü çok yoğun tempolu çalışıyordum ve bir çok olmaması gereken şeyleri yaptım. Ama rabbim emretmiş ki bebeğim tutundu bana. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla ilerler süreç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…