Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim dedi kimmmmmAnne üşütürse süt yoluyla bebeği de üşütür mü?
İkidir kusuyor ve ekşi kokuyor ağzı
Galiba üşüttü yavrum midesini
Benden mi kaynaklı acaba
Annem kayınvalidemKim dedi kimmmmm
Sağolsunlar hiç eksik etmezler bu sözleri :)Annem kayınvalidem
Terlik giymedinSağolsunlar hiç eksik etmezler bu sözleri :)
Acaba fazla besliyor olabilir misin?Sütten öyle şeyler geçmez :)Terlik giymedin
terin sırtında soğudu
Soğuk yedin içtin
Bunlardan kaynalanabilirmiş
Bebeğin kusması da çok moral bozucu emiyor emiyor sonra emekler çöp
Senden dolayı bebeğin hasta olmaz. Sütten bebeğe hastalık geçmez. Hatta bebeği korumak için vücut antikor üretir ve bebeğe antikorlar geçer. Senden hastalık öperek temasla veya öksürü hapşırık olduğunda hava yolu ile geçer. Sütü emme ile alakası yokAnne üşütürse süt yoluyla bebeği de üşütür mü?
Benden mi kaynaklı acaba
Teşekkür ederim ohh iyi geldiSenden dolayı bebeğin hasta olmaz. Sütten bebeğe hastalık geçmez. Hatta bebeği korumak için vücut antikor üretir ve bebeğe antikorlar geçer. Senden hastalık öperek temasla veya öksürü hapşırık olduğunda hava yolu ile geçer. Sütü emme ile alakası yok
Hmm nesi varSizin hastalaninca vücutta ona gore bagisiklik gelistirir yani oyle bebege sutten falan bisey gecmez valla nasil boyle sacma şeyleri çevre dile getirerek anneyi etkiliyor sasiyorum. Siz bakmayin denilenlere ama cocugun belli ki baska sorunu var usuttuyse de sutunuzden değil kendi usumustur vs ya da alerji ya da baska sebep vs vs
Ne şifalı yaSizin hasta olmaniz bebeginizi hasta etmez, aksine vucudunuz antikor uretimine geçerek bebeginizi korur.
Meme istedikçe veriyorumAcaba fazla besliyor olabilir misin?Sütten öyle şeyler geçmez :)
Daha 38 günlükBen ağzım burnum akar vaziyette grip olduğumda bile bebeğime bişey olmamıştı. Yukarda da arkadaşların söylediği gibi sütten tam tersine yararlı şeyler geçer siz hastayken. Bebekler kusarlar zaten çok normal. Kaç aylık bilmiyorum ama fazla emdiği için olabilir,reflusu,alerjisi vs bi kaç bişey olabilir.
Gazını almıyor, alamıyor olabilirsinDaha 38 günlük
Az az süt kesiği gibi kustuğunda sorun etmiyorum ama birden şırrr diye emdiğini kusunca anlamadım ne oluyor
Sütten bebeğe bulaşabilecek hastalıklar arasında viral,gribal enfeksiyonlar bulunmaz. Anca Allah korusun annede hiv, hepatit, hsv gibi hastalıklar varsa bulaşır ki annede bunlar varsa zaten doğumda bulaşır, önlem alınmazsa o da.Emzirirken maske takın, öpmeyin eğer üşüttüyseniz. Hatta çok emzirdiyseniz de kusmus olabilir. Eğer bebeğiniz de sizin gibi hasta olduysa ya da olursa da emzirmeye devam edin çünkü anne sütü bebeğin ihtiyaç duyduğu her şeyi içeriyor. Bebek hasta olduğunda anne sütü antibiyotik gibi çalışır.Anne üşütürse süt yoluyla bebeği de üşütür mü?
Benden mi kaynaklı acaba