Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba 4 aylık bebeğim. Biberon almıyor ben ise gittigimde sütü vermenin yollarını arıyorum. Pipetle icirenler varmış, nasıl oluyor bubsekilde sütü veren varsa yardımcı olabilir mi? Ya da biberon dışında sütü vermenin başka kolay yolu var mı ? Kaşıkla az miktarda ve çok dökülme oluyor.
Biberona almışsa çok iyi olur anne memesi gibi ucu olan biberonlar var ben ilk oğluma onu aldım hiç tutmadı sonra normal biberon aldım onu tuttu ikinci oğlumda tam tersi yani uygun uçları deneyin en iyisi o olur ve kolay olur sizin için. Pipet yöntemini hiç duymadım
Biberona almışsa çok iyi olur anne memesi gibi ucu olan biberonlar var ben ilk oğluma onu aldım hiç tutmadı sonra normal biberon aldım onu tuttu ikinci oğlumda tam tersi yani uygun uçları deneyin en iyisi o olur ve kolay olur sizin için. Pipet yöntemini hiç duymadım