Anne sütünü ne yaglandirir.bebis nasil kilo alir.

Ekmegi tamamen kestim gozum tatli ve çıkolataya düşüyor ama yemiyorum yada az nefsimi doyuracak kadar aksam da youtube da leslie ile egsersiz yapıyorum 1 ayda 4 kilo verdim araya bayram girdi ucu kacti ama..

Her kansere anne sütü önerilmiyor. Kafanıza göre alternatif ieyler kullanmayın.
Ben genel olaran immün sistemine yani bağışıklığı desteklediği yönünde bilimsel bir makale referanslı bir haber okumuştum. Karaciğer de kullanılır böbrekte kullanılmaz demiyordu. Sizin bu konuda detaylı bir bilginiz varsa lütfen paylaşın

Bu gününe göre değişiyor. Bazı zaman yeni emzirmeme rağmen ikinci emmesinde kendini aniden memede cekerse yüzüne süt fışkırıyor bazı zaman 2 saat emmesede memisler yumuşak oluyor. O gün yediklerime bakıyorum sonra tekrar aynisindan yiyorum her zaman aynı etki olmuyor. Sizin tavsiye iz nedir

Soğan kavurması doğal ayran ve kimyon üstüne tanımam heleki ayran otur bir sürahi iç sütüne bak ne oluyor sen bile kar gibi oluşuna inanamicaksin soğan kavurması sade yiyemezsiniz yumurtalı deneyin veya iki soğan bir küçük domates ile pişirin.

Tablet işe yaradı mı acaba

Tablet işe yaradı mı acaba

Evet orada da belirttiğim gibi çok güzel kilo alıyordu o dönem :) kullanmasam belki gene alırdı bilemiyorum ama ben biraz garantici olmak istedim. Bir de gaz yapmasın diye kimyon çayı yapmıştım kendime, o sütümü kesilme derecesinde azalttı. Onda sonra başlamıştım zaten. Sonrasında da güzel kilo aldığı için bırakmak istemedim.

Ne güzel maşallah yaa
Ben de sipariş yeni verdim
Hayırlısıyla işe yarar inş

İlk gelen sulu süt bebeğin su ihtiyacını karşılamak içindir, bu çok yanlış bir uygulama

İlk gelen sulu süt bebeğin su ihtiyacını karşılamak içindir, bu çok yanlış bir uygulama
Gerekçelerini anlattım araştırmalarım ve gözlemlerim bu yönde. Uygulamak istemeyen dr a danışır farklı yollara başvurur. Bu yorumumla kimseye bi zarar verdiğimi düşünmüyorum. Kendi sütüm de inanılmaz fazlaydı ve kızımda da benzer şeyleri yaşadım.

Bir doktor edasıyla bir arastirma görevlisi edasıyla burada bunları söylemek çok abes duruyor. Süt bebeğe bahşedilmiş, sağıp dökmek için değil ve 'ön süt' ün sulu olması da yi e bebeğin su ihtiyacı içindir.

Selam tekrardan solgar bira mayası ile sütüm arttı demiştiniz, kaç günde etkisini gösterdi hatırlıyor musunuz? Benim 3 gün oldu . Öyle hevesle başlamıştım ki inanarak . Kargo geldiğinde bile sevinmiştim. Anlamıyorum neden yaramadı. 15 kişiye sordıysam üçü olumsuzdur. Çayların bitkilerin yaramadığı biçok kişiye yaramış. Umutlu olayım diyorım ama mümkün değil

Öncelikle stres yaparsan hiçbir şeyetki etmez. Ayrıca belki etki etmeye başlamıştır ama stresin engel oluyordur ya da sen fark edemiyorsundur. Biraz oluruna bırak, bol dinlen, bol su iç ve düzenli kullan. Mutlaka etkisini görürsün. Ben de hemen etkisini görmedim, bir süre sonra fark ediliyor zaten. Bir de ben maltana içiyordum günlük. O da fayda ediyordu ama onun yerine ebebekten falan vitamom tarzı şeyler alabilirsin. Bol sütün olsun inş. Bebeğin kaç aylıktı?

Amin. Bi süre daha bekleyeyim.1 hafta sonra 3 aylık inşallah. Regl olmamla ilgisi var mıdır?

Amin. Bi süre daha bekleyeyim.1 hafta sonra 3 aylık inşallah. Regl olmamla ilgisi var mıdır?

Bence vardır çünkü ben regl olunca sütüm inanılmaz azalıyordu. O dönemlerde özellikle o tableti kullanıyordum. Sütüm artmasa bile yağlanıyordu, bu da kilo alımı demek. Bol soğanlı kısır ya da bulgur pilavı da çok güzel süt yapıyor.

Hiper laktasyon diye bişey duydunuz mu? Sanırım duymadınız. Tamam!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…