Bebek Beslenmesi Anne sütünü nasıl saklamalıyız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi meis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

meis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
270
6
116
40
Antalya
Arkadaşlar oğlum 3 aylık oldu, hala ağlamalarımız, uyku problemlerimiz, gaz devam ediyor. Ama benim bu ara kafama takılan başka bir şey var. Allah a bin şükür en azından süt yönünden fazla problem yaşamadım. Tabi çok dikkat ediyorum, su, bitki çayları komposto filan içmeye. Oğlum bazen acıkması gerektiği halde emmeyince elimle bir bardağa sağıp ordan çay kaşığıyla içiriyorum. Ama göğüslerim tam boşalmıyor. Ve süt birikince de sıkıntı yapıyor bilirsiniz. Kendim çalışmadığım için eşime pompa, süt saklama kapları al diyemiyorum. Ben zor da olsa elimle sağmaya razıyım. Fakat sağdığım sütü derin dondurucuda neyin içinde saklayabilirim. Cam patlar mı? ki bana patlarmış gibi geliyor. Bazen keşke yakınımda bebek olsa da o faydalansa diyorum sütümün fazlasını dökmek zorunda kaldığımda...Bir fikri olan varsa lütfen yardımcı olur musunuz?
Ya da ben aldım süt saklama kabı yada poşeti ama kullanamadım diyen varsa, karşılığında para veremem ama çocuğuna örgü oyuncak, yelek, ya da, ev yapımı bebek bisküvisi ya da başka birşeyler gönderebilirim. Fikirleriniz için şimdiden çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…