Bebek Beslenmesi Anne sütünü başka ek gıdalarla karıştırmak zararlımı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

xsxekerkxixzcandy

İyi ki geldin pamuğum..
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
5.069
4
156
Bursa
Arkadaşlar merhaba,
ben çalışan bir anneyim, oğlum 9,5 aylık, İşyerinde sütümü sağıyorum ertesi gün o sütü içiriyorlar ama oğlum kesinlikle biberon almıyor, bardakla da içmiyor beklemiş sütün tadını ayırıyor galiba
bizde herobaby ballı 8 tahıllının içine anne sütü peynir yumurta karıştırıp kahvaltıda veriyoruz , yoksa sütlerim ziyan oluyor dökülüyor

çocuk doktorumuz dediki, anne sütünü hiçbir şeye karıştırma besin değeri azalır
e başka şekildede içmiyor
napıcağımı şaşırdım , zorla kaşıklamı içirsek acaba
Herobabye mesaj yazdım yarım saat içinde hemen aradılar, çok ilgililer gerçekten
özellikle çalışan anneler, sütünüzü cicibebe yada tahıllı ek gıdalara karıştırıyormusunuz?
doktorunuz böyle bişeye sakıncalıdır dedimi,

yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

Hiç duymadım besin değerinin azaldığını.
Bende yapardım kahvaltısına karıştırıp verirdim.
Kaşıkla vermeyi deneyebilirsiniz.
Yada farklı biberonlar deneyebilirsiniz.
Çok ısıtmamaya çalışın sütü. Sıcaklığı hoşuna gitmiyor olabilir.

bende çalışıyorum ve sütümü sağıyorum benim oğlum daha ek gıdaya geçmedi.biberonu çok sevmiyor.sütün sıcaklığı çok önemli mesela benimki soğuk oldumu hiç almıyormuş.istediği sıcaklıkta olursa hepsini itiraz etmeden içiyormuş.birde cicibebeyle veririsen birşey olmaz herhalde benim arkadaşlarım hep öyle yapıyordu.peynir veya diğer besinleri bilmiyorum Birde kaşıkla verme işini biz beceremedik tükürüyor sütün yarısı ziyan oluyor..

arkadaşım öncelikle bebeğini sağlıcakla büyüt.
bende çalıştığım için sütümü sağıyorum. biberonla içmeyi kesinlikle reddettiği için ben anne sütünü hemen hemen yediği herşeye katıyorum. sabah kahvaltısına, meyve pürelerine, bebe bisküvisini sütümle yapıyorum. belki tabi çocuğun anne göğsünden aldığı gibi besleyici olmaz ama en azından bi şekilde alsın diye düşünüyorum..
anne sütünü bişeylere karıştırmanın bi zararı olacağını sanmıyorum tabi drumuza hiç sormadım. bi sonraki kontrolde sorup öğrenirsem burada paylaşırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…