İlla ilk 6 ay anne sütü diyorsanız ve sadece sütünüzü yağlandırıp , zayıflamak istiyorsanız tavsiyelerime kulak verebilirsiniz:) 59 kilo ile hamile kaldım 73 ile doğuma gittim. Kızım 2 aylıkken 53 kilo ile hayatıma devam ettim:)
* Humana still tea
* Isırgan otu ( Kendim demledim,tadı berbat ama harika süt yapıyor)
* Rezene otu (Kendim demledim, markaların çaylarını kendi açımdan çok şekerli bulduğum için kullanmadım..böylesi daha iyi)
* Ayva kompostosu
* Kayısı, dut, incir, sarı üzüm ,siyah üzüm ile yapılmış komposto ( emzirdiğim sürece hergün içtim,tanelerini yedim, şeker kesinlikle katmadım)
* Bulgur pilavı
*Sütlü bulgur çorbası
*Tavuk suyuna bulgur çorbası ( sütü resmen coşturuyor)
*İrmik helvası
* Tam buğday ekmeği ( beyaz ekmek kesinlikle kullanmadım)
*Maden suyu
*Her sabah kahvaltıda ;
1 adet çok pişmiş haşlama yumurta
Keçi peyniri
Dere otu
Roka
Tahin-Dut pekmezi karışımı
Keçi sütü veya kayısı suyu.
*soğan-kuru soğan
*boza ( ben hiç sevmedim ama süt yapıyor diye içtim..en fazla 2 gün dayanabildim.)
*günde 3 litre sıvı ( komposto&meyva suyu&bol su)
*hamur işlerinden, gereksiz kalori yüklemelerinden uzak durunuz.benden söylemesi. bebeğinize protein ağırlıklı beslenirseniz hem siz aşırı kilo almazsınız hem de bebeğinize yağlı bir süt verip kilo almasını sağlarsınız.
*emzirdikten sonra göğsünüzün yeniden dolması için göğüslerinizin tam boşaltmanız gerekir.bunun için sütünüzü sağmanız sütünüzün daha fazla üretmesine yol açacaktır.
emzirdiğinizde karnınız çok acıkacaktır bunu bastırmak için kalorili yiyecekler yerine , su ,komposto, meyva...gece yarısı kalkıp komposto içtiğimi bilirim:)
* Humana still tea
* Isırgan otu ( Kendim demledim,tadı berbat ama harika süt yapıyor)
* Rezene otu (Kendim demledim, markaların çaylarını kendi açımdan çok şekerli bulduğum için kullanmadım..böylesi daha iyi)
* Ayva kompostosu
* Kayısı, dut, incir, sarı üzüm ,siyah üzüm ile yapılmış komposto ( emzirdiğim sürece hergün içtim,tanelerini yedim, şeker kesinlikle katmadım)
* Bulgur pilavı
*Sütlü bulgur çorbası
*Tavuk suyuna bulgur çorbası ( sütü resmen coşturuyor)
*İrmik helvası
* Tam buğday ekmeği ( beyaz ekmek kesinlikle kullanmadım)
*Maden suyu
*Her sabah kahvaltıda ;
1 adet çok pişmiş haşlama yumurta
Keçi peyniri
Dere otu
Roka
Tahin-Dut pekmezi karışımı
Keçi sütü veya kayısı suyu.
*soğan-kuru soğan
*boza ( ben hiç sevmedim ama süt yapıyor diye içtim..en fazla 2 gün dayanabildim.)
*günde 3 litre sıvı ( komposto&meyva suyu&bol su)
*hamur işlerinden, gereksiz kalori yüklemelerinden uzak durunuz.benden söylemesi. bebeğinize protein ağırlıklı beslenirseniz hem siz aşırı kilo almazsınız hem de bebeğinize yağlı bir süt verip kilo almasını sağlarsınız.
*emzirdikten sonra göğsünüzün yeniden dolması için göğüslerinizin tam boşaltmanız gerekir.bunun için sütünüzü sağmanız sütünüzün daha fazla üretmesine yol açacaktır.
emzirdiğinizde karnınız çok acıkacaktır bunu bastırmak için kalorili yiyecekler yerine , su ,komposto, meyva...gece yarısı kalkıp komposto içtiğimi bilirim:)
Son düzenleme: