• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANNE SÜTÜNÜ ARTTIRMAK

Nurcan gokyol

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2024
17
7
1
Merhaba herkese günaydın 4,5 aylık bebeğim var ve grip oldum hasta olduğum için sütüm az gelmeye başladı sütü arttırmak için ne yapıyorsunuz bol bol su içmye çalışıyorum ama yemek öğünlerini kaçırıyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

Merhaba herkese günaydın 4,5 aylık bebeğim var ve grip oldum hasta olduğum için sütüm az gelmeye başladı sütü arttırmak için ne yapıyorsunuz bol bol su içmye çalışıyorum ama yemek öğünlerini kaçırıyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
Merhaba. Bi fikrim yok konuyu takibe geldim. Bende de çok az geliyor.

İmcir, hurma, et, bol su, dereotu, tahin. Gece emzirmesi çoğaldıkça süt artıyor. Power pumping. Sağmak da etkili.

Sizin aylarda meme terbiye olur, bebeğin ihtiyacına göre olurmuş. Meme yumuşak diye az olduğunu düşünmeyin deniyor. Öyle bir durum mu yoksa?

Bulgur, soğan, dereotu ve dut çayı.
Besinlerle bağlantısı yok diyen uzmanlar var ama bence bunlar iyi geliyor. Fakat herşeyden önemlisi su, uyku ve huzur. Beslenmenizde sütün içeriği açısından çok önemli.

Hanımlar yazacağım birçok şeyi yazmış ancak yemek öğünlerini kaçırıyorum demissiniz. Hepsinden önce öğünleri kaçırmadan sağlıklı bir şekilde yapmanız gerekiyor.

Back
X