Bebek Beslenmesi Anne sütünü arttırmak için

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Dnz61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2018
174
87
103
İyi akşamlar. Altı aylık bir bebeğim var her gün düzenli olarak emzirmeye çalışıyorum ama yinede sütüm çok azaldı. Hatta süt gelmiyor bile diyebilirim. Arttırmak için önerileriniz var mı

İyi akşamlar. Altı aylık bir bebeğim var her gün düzenli olarak emzirmeye çalışıyorum ama yinede sütüm çok azaldı. Hatta süt gelmiyor bile diyebilirim. Arttırmak için önerileriniz var mı
Dereotu
İncir (4-5 tane kaynat sabah akşam birer bardak iç posasını da ye)
Denedim bana çok faydalı oldu

Hurma , hurma hoşafı , dereotu, incir bol su. Bunlar çok fazla arttırıyor sütü.

önceki yillar sutumu artırma mücadelesi veriyordum :)) ben de ise yarayan tek şey: ayva kompostosu olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…