Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhabalar 15 gündür sezeryan doğum yaptım. Anne sütünü artıran sizde faydasını gördüğünüz besinleri, içecekleri paylaşır msınz benmle? Bol su tüketiyorum bu arada.
Stres çok etkiliyo. Ben bişeye üzüldüğüm zaman anında azalıyo. Ne bitki çayı içersem ne yersem artmıyo. Mutlu olduğumda çok fazla geliyo formülü bol su ve mutluluk bence :)
Stres çok etkiliyo. Ben bişeye üzüldüğüm zaman anında azalıyo. Ne bitki çayı içersem ne yersem artmıyo. Mutlu olduğumda çok fazla geliyo formülü bol su ve mutluluk bence :)