nillova M & N Kayıtlı Üye 7 Ekim 2012 59 0 16 Ankara 3 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nillova #1 arkadaslar ankarada yasıyorum elimde cok sayıda dondurulmus anne sütü var.Benimle iletişime gecbilirsiniz.sadece özelime mesaj atmanız yeterli.
arkadaslar ankarada yasıyorum elimde cok sayıda dondurulmus anne sütü var.Benimle iletişime gecbilirsiniz.sadece özelime mesaj atmanız yeterli.
nuran77 eymen Kayıtlı Üye 16 Mart 2009 388 8 96 Afyon 11 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nillova #2 nillova .!.: arkadaslar ankarada yasıyorum elimde cok sayıda dondurulmus anne sütü var.Benimle iletişime gecbilirsiniz.sadece özelime mesaj atmanız yeterli. Genişletmek için tıkla... keske yakın olsaydık öle özeniyorumki sütü olan annelere
nillova .!.: arkadaslar ankarada yasıyorum elimde cok sayıda dondurulmus anne sütü var.Benimle iletişime gecbilirsiniz.sadece özelime mesaj atmanız yeterli. Genişletmek için tıkla... keske yakın olsaydık öle özeniyorumki sütü olan annelere
phalanx Guru Kayıtlı Üye 29 Nisan 2013 1.701 2.441 333 11 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nillova #3 Benimde buzlukta dolu istanbuldan isteyen olursa verebilirim.
P papatya50 Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2011 3.288 493 198 14 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nillova #4 nillova .!.: arkadaslar ankarada yasıyorum elimde cok sayıda dondurulmus anne sütü var.Benimle iletişime gecbilirsiniz.sadece özelime mesaj atmanız yeterli. Genişletmek için tıkla... canım benim ikizlerim var 7 ayı bitirdik ve sütüm azalmaya başladı verirsen ben alabilirim
nillova .!.: arkadaslar ankarada yasıyorum elimde cok sayıda dondurulmus anne sütü var.Benimle iletişime gecbilirsiniz.sadece özelime mesaj atmanız yeterli. Genişletmek için tıkla... canım benim ikizlerim var 7 ayı bitirdik ve sütüm azalmaya başladı verirsen ben alabilirim