Merhaba sağlıkla hayırla büyütün bebeğinizi, bende haziranda doğum yaptım göğüs ucum yok ilk sağım yaptim bebeğim de yarik dudak damak var ama ucu olsaydi alirdi çunku biberonu emziği hemen aldı denedim ama olmadı bende pskolojik olarak yıpraniyordum 1,5 ay kadar her ögun 90 cc8 cıkti giderek azaldı bende üzüldüm ama nasibi bu kadarmış her yolu denedim olmadı yakında 5 aylık olacak mamayla devam ediyoruz yeter ki doysun sağlikli olsun diyorum artik.·Merhaba
Benim bebeğim temmuz ayında doğdu ve beni hiç emmedi göğüs ucum yok aparatla denesemde sağım yapsamda çıkmadı sonra bebek kolik olduğu için zaten almadı ama ben çok üzülüyorum emen bebekleri gördüğümde sütüm 40 gün sonra 20 cc kadar çıkıyordu giderek azaldı ve şuan 15 gün sonra 4 aylık olacak ben hala bir umut denemeye çalışıyorum belki tutar diye ama artık süt gelir mi bilmiyorum(((
Benzer şeyler yaşayan bacılarım ne diyorsunuz??
Merhaba sağlıkla hayırla büyütün bebeğinizi, bende haziranda doğum yaptım göğüs ucum yok ilk sağım yaptim bebeğim de yarik dudak damak var ama ucu olsaydi alirdi çunku biberonu emziği hemen aldı denedim ama olmadı bende pskolojik olarak yıpraniyordum 1,5 ay kadar her ögun 90 cc8 cıkti giderek azaldı bende üzüldüm ama nasibi bu kadarmış her yolu denedim olmadı yakında 5 aylık olacak mamayla devam ediyoruz yeter ki doysun sağlikli olsun diyorum artik.
Ama ben çok üzük
Allah razı olsun tüm bebeklerimiz sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah ama ben bu konuda olsaydı nasıl olurdu diye çok üzülüyorum yani bazen görüyorum kendimi eksikmişim gibi hissediyorum tabiki doyması önemli ama herkes neden anne sütü vermeden büyütüyorsun dedikçe kendimi kötü hissediyorumMerhaba sağlıkla hayırla büyütün bebeğinizi, bende haziranda doğum yaptım göğüs ucum yok ilk sağım yaptim bebeğim de yarik dudak damak var ama ucu olsaydi alirdi çunku biberonu emziği hemen aldı denedim ama olmadı bende pskolojik olarak yıpraniyordum 1,5 ay kadar her ögun 90 cc8 cıkti giderek azaldı bende üzüldüm ama nasibi bu kadarmış her yolu denedim olmadı yakında 5 aylık olacak mamayla devam ediyoruz yeter ki doysun sağlikli olsun diyorum artik.
Birde araştırdım bayağı ya bakıyorum bazı kadınlar tabiri caizse kovayla süt sağıyor ve ben mama verdiğim için bebeğim kakasını hiç kendi yapmadı fitil atmak zorunda kaldım hala öyle ne gaz damlaları ne mamalar ne probiyotikler denedim ama hala fitil ile kaka yapıyor her altını değiştirdimde dua ediyorum kaka yapmış olsun DiyeMerhaba sağlıkla hayırla büyütün bebeğinizi, bende haziranda doğum yaptım göğüs ucum yok ilk sağım yaptim bebeğim de yarik dudak damak var ama ucu olsaydi alirdi çunku biberonu emziği hemen aldı denedim ama olmadı bende pskolojik olarak yıpraniyordum 1,5 ay kadar her ögun 90 cc8 cıkti giderek azaldı bende üzüldüm ama nasibi bu kadarmış her yolu denedim olmadı yakında 5 aylık olacak mamayla devam ediyoruz yeter ki doysun sağlikli olsun diyorum artik.
Taze annesiniz duygularınız karmakarışık bu durumdan ötürü kendinizi yetersiz hissetmeyin sakın her anne ister evladını emzirmeyi ama bazı şeyler nasiptir etraf her zaman konuşur kendi annem de dahil olmak uzere "üzerine düş, şunu dene bunu ye, sık sağ" inanın hepsini denedim artmak yerine azaldı çünkü nasip bu kadarmış annelik sadece süt demek değil bağrınıza basın emmese bile göğüsünuze yaslayın o duygu seli bile size iyi hissettirecekAma ben çok üzük
Allah razı olsun tüm bebeklerimiz sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah ama ben bu konuda olsaydı nasıl olurdu diye çok üzülüyorum yani bazen görüyorum kendimi eksikmişim gibi hissediyorum tabiki doyması önemli ama herkes neden anne sütü vermeden büyütüyorsun dedikçe kendimi kötü hissediyorum
Doktora danıştınız mı?Birde araştırdım bayağı ya bakıyorum bazı kadınlar tabiri caizse kovayla süt sağıyor ve ben mama verdiğim için bebeğim kakasını hiç kendi yapmadı fitil atmak zorunda kaldım hala öyle ne gaz damlaları ne mamalar ne probiyotikler denedim ama hala fitil ile kaka yapıyor her altını değiştirdimde dua ediyorum kaka yapmış olsun Diye
Teşekkür ederim gerçekten ben bu duruma içerliyordum hem cinslerimin ve annelerin desteğini almak istedim eleştirilmeden kabız olması ve dışkılama yapamaması konusunda vicdan azabı çekiyorum aslında anne sütünde bu sorun yaşanmıyormuş deneyim kazanamadığım için çok bilmiyordum ne yapacağımı da bilmiyorumTaze annesiniz duygularınız karmakarışık bu durumdan ötürü kendinizi yetersiz hissetmeyin sakın her anne ister evladını emzirmeyi ama bazı şeyler nasiptir etraf her zaman konuşur kendi annem de dahil olmak uzere "üzerine düş, şunu dene bunu ye, sık sağ" inanın hepsini denedim artmak yerine azaldı çünkü nasip bu kadarmış annelik sadece süt demek değil bağrınıza basın emmese bile göğüsünuze yaslayın o duygu seli bile size iyi hissettirecek
Doktoruma hatta eşimin abisi uzman çocuk doktoru onada sordum bebek için başka yapılabilecek herhangi hiçbir şey yok dediDoktora danıştınız mı?
İnce ve nazik yorumlarınız için teşekkür ederim desteğiniz beni çok mutlu etti fakat artık süt gelir mi ki çünkü göğüslerimi yinede kontrol ediyorum sıkıp süt kaldı mı diye ama nafile işin kötüsü ben hamileyken daha göğsümden kolostrum geliyordu talihsizlik işteSehir hastanelerinde ve sehirlerin buyuk olan arastirma hastanelerinde emzirme ve relaktasyon klinikleri var.
Relaktasyon mumkun, denemelisiniz.
Ayrica velev ki olmadi, artik mamalarda anne sutu gibi neredeyse, uzulup kendinizi strese sokmayin, bebeginiz icin sizin huzurlu ve dingin olmanizda oldukca degerli.
Saglicakla, mutlulukla buyutun kuzuyu
Gelebilir elbette, cunku kaynak siz ve hormonlariniz, bebeginiz memeyi tutmaya istekli oldugu surece sut gelecektir.İnce ve nazik yorumlarınız için teşekkür ederim desteğiniz beni çok mutlu etti fakat artık süt gelir mi ki çünkü göğüslerimi yinede kontrol ediyorum sıkıp süt kaldı mı diye ama nafile işin kötüsü ben hamileyken daha göğsümden kolostrum geliyordu talihsizlik işte
Bu arada bu anlamda bana yöneltilen beceriksizsin tabiri lohusalık boyunca en sık duyduğum cümle oldu bunu asla unutamam herhaldeTaze annesiniz duygularınız karmakarışık bu durumdan ötürü kendinizi yetersiz hissetmeyin sakın her anne ister evladını emzirmeyi ama bazı şeyler nasiptir etraf her zaman konuşur kendi annem de dahil olmak uzere "üzerine düş, şunu dene bunu ye, sık sağ" inanın hepsini denedim artmak yerine azaldı çünkü nasip bu kadarmış annelik sadece süt demek değil bağrınıza basın emmese bile göğüsünuze yaslayın o duygu seli bile size iyi hissettirecek
Hastanede bayağı yoğun uğraştı sağlık çalışanları sağolsunlar ben memeye doğru yaklaştırdıkça kafasını hep geriye doğru atıyordu doğduğu ilk günGelebilir elbette, cunku kaynak siz ve hormonlariniz, bebeginiz memeyi tutmaya istekli oldugu surece sut gelecektir.
Dedigim kliniklerle mutlaka gorusun, basarili sonuclar alan tanidiklarim var