- 25 Kasım 2016
- 8
- 4
- 36
- Konu Sahibi Nilayarslan
Merhablr 80 poset sutum var.yaklasik 8 litre.istanbulda oturuyorum.ihtiyac sahipleri ulasirsa sevinirim.telefon:...
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu anne sütü mü? Niye veriyorsun ?Merhablr 80 poset sutum var.yaklasik 8 litre.istanbulda oturuyorum.ihtiyac sahipleri ulasirsa sevinirim
Evet anne sutu.bebegim biberon kullanamadigi icin tuketemiyor.Bu anne sütü mü? Niye veriyorsun ?
Evet satmak istiyorum.herhangi bi kronik rahatsizligm yokSatacak mısın anlamadım?
Ben fazla sütlerimi sağıp insülin iğnesinin şırıngasıyla veriyordum. Ama tabi çok fazlaysa tanıdığınız birine verebilirsinizEvet anne sutu.bebegim biberon kullanamadigi icin tuketemiyor.
Evet 8 litre var.ziyan olsun istemiyorumBen fazla sütlerimi sağıp insülin iğnesinin şırıngasıyla veriyordum. Ama tabi çok fazlaysa tanıdığınız birine verebilirsiniz
Kim burdan süt alır ki? Üstelik sizin beslenme alışkanlıklağınızı bilmeyenler?Evet satmak istiyorum.herhangi bi kronik rahatsizligm yok
Sütünü satmak yerine bebeğine vermenin bi yolunu bul.Evet satmak istiyorum.herhangi bi kronik rahatsizligm yok