Anne sutu

Sütünüzü alan olmazsa çocuğunuz için yoğurt yapın. Ben ekmgıdaya başladığında öyle yapacağım.

Netten biri niye 8litre anne sütü alsın ki etek bluz değil ki alalım deseler
Kk da var bu. Yerleşmiş ve burada uzun zaman geçirmiş üyelerin bu tepeden bakan yorumları. Gayet sevimli ve iyi niyetli bir konu bu. Fakat sizin gibilerin yorumları ve bakışları yüzünden iyilerimiz ve itiliklerimiz sindiriliyor.
Hiç şık bir cevap değil gerçektende.

Kk da var bu. Yerleşmiş ve burada uzun zaman geçirmiş üyelerin bu tepeden bakan yorumları. Gayet sevimli ve iyi niyetli bir konu bu. Fakat sizin gibilerin yorumları ve bakışları yüzünden iyilerimiz ve itiliklerimiz sindiriliyor.
Hiç şık bir cevap değil gerçektende.
Sütünü satmak istiyor ne kadar sağlıklı bu durum 1 2 aydır üyeyim iyi niyetse bu tarz bağışları alan kurum elbette vardır parayla satmak ayrı bi konu

A
Sattığını söylememiş ki kadın?

Konu sahibi ücret beklentiniz var mı yoksa ihtiyaç sahiplerine mi ulaşmaya çalışıyorsunuz?
Ayno konudan bi daha açmış orda satmak istiyorum demiş ziyan olmasın diye ben orayı okumadan ilk bağış sanmıştım ama sonra satacağını söylemiş o konuda

Hayır satmaktansa insan nasıl çocuguma verebilirim diye çare arar enjektörle versin yada çay kaşıgyla biz bebekleri böyle besliyoruz hastanede bunca yıllık ebeyim sütünü satışa çıkaran bi anne gördüm şoktayım cidden:KK57:
Sonradan bağış yapmaya karr verdi konu sahbi ziyan olmasın diyeymiş yediğimizden mi içtiğimizden mi şaşırdık artk gerçekten

Ihtiyac sahiplerine bagislamak istiyorum

Anne sütü bu şekilde bağışlanmamali. Ya da madem bagislayacaksiniz kan testi yaptırıp süt ile geçebilecek ve bebeğe ciddi etkileri olabilecek hepatit, cmv vb çeşit çeşit hastalıkları taşımadığınızı da belgeleyin. Bunu buraya yazıyorum çünkü gerçekten ihtiyacı olan almayı düşünen bir anne olabilir ama belki bilmiyordur. Dikkat etmesi gereken önemli konular var. Çocuk doktoruna danışmadan böyle birşey yapmasın.

X