Bebek Beslenmesi anne sütü

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

hnfemse

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
2
0
16
İstanbul
merhaba arkadaşlar 15 günlük bebeğim var ve sütüm az geliyor neredeyse bebeğime yetmiyor ne yapabilirim yardımcı olabilrimisiniz....

öncelikle bebegini güle güle büyüt.Sütün çoğalmasını sağlamak için bol bol dereotu yemenini öneririm tecrübeyle sabittir..

Herkesin kendince tavsiye edeceği birşeyler vardır.Herkesde farklı şeyler etki ediyor ama ben haftalık neredeyse 1 kilo tahin helva yiyordum tabiki de ardından 3-4 litre su.Bende çok işe yaradı.Kilo da alıyorsun ama sütüm olsun da gerisi önemli değil.

börülce ve soğanın sütü artırdığını duymuştum ama bugün tvde izledim bir doktor sütü artırmak için protein ağırlıklı beslenmek gerektiğini söyledi ve bol su tüketmek gerekmiş.

merhaba arkadaşım bende bu konuda muzdariptim sütüm yetmiyordu bebeğim sürekli ağlıyordu doktora gittik Allah'a şükür bir sorunu yoktu sütümün yetmediğini söyledi mama kullanmamamı ve bana humana still tee önerdi bende kullandım.... ve sütüm gerçekten iki günde çoğaldı maşallah şimdi bebeğim huzurlu biz huzurlu gerçekten tavsiye ederimm

teşekkür ederim arkadaşlar tavsiyeleriniz için Humana Still tee için yazılan yorumları okudum gerçekten çok faydalı ve işe yaradığını duydum denemek istiyorum
teşekkür ederim tekrardan arkadaşlar

humana çayı,bol su, soğanı tuzla ovup yiyebilirsiniz bunlar arttırıyor..bir de, her zaman pozitif düşünün ben sağlıklı biriyim ve bebeğime en iyi şekilde bakıyorum kesinlikle kendinize sütüm az gibi olumsuz şeyler söylemeyin..herşey olumlu düşüncelerle başlıyor.

merhaba arkadaşlar 15 günlük bebeğim var ve sütüm az geliyor neredeyse bebeğime yetmiyor ne yapabilirim yardımcı olabilrimisiniz....

merhaba, dünyada tek türkiyede ilk diye çıktı ve çokk etkili kutusunda naturpy milk tea yazıyor 2 günde etkisini gösteriyor

merhaba, dünyada tek türkiyede ilk diye çıktı ve çokk etkili kutusunda naturpy milk tea yazıyor 2 günde etkisini gösteriyor

Arkadaşım,
Sütünü, süt pompası yardımıyla sağmanı öneririm. Süt sağman hem göğüs kanallarındaki tıkanmaları engeller hem de süt salgılanmasını sağlayarak, süt üretimini arttırır.

Arkadaşlar ayvayı çekirdekleriyle birlikte dörde bölüp istediğiniz oranda şekerle komposto gibi yapıp suyunu için ayva çekirdekleri gözenekleri açıyo ve sütü çoğaltıyo istediğiniz kadar tüketebilirsiniz de (ayvasını yerseniz kabızlık problemine iyi geliyor)

kırmızı mercimek ve incir çok arttırıyordu sütümü. kesinlikle tavsiye ederim.

İncir kemiklerin güçlenmesine de yardımcı oluyor, yanlız kırmızı mercimek gaz yapmazmı ben nezaman gazlı bir içecek, mercimek çorbası, nohut, fasulye benzeri bişi yediysem bebeğim ertesi gün kıvrandı resmen

Bugün almış olduğum benim sağlıklı bebeğim adlı kitapta 1 fincan pekmeze 1 kaşık kuru maya karıştırılıp tüketilirse sütü artıracağından bahsediyordu deneyeceğim:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…