• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Anne sütü

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

yorumsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2011
14
0
36
İstanbul
arkadaşlar sütü azalanlar neler yiyip içiyor.oğlum 5. ayını bitirdi sanki sütüm azaldı düzenli yemediğim için .

Ben humana nın sut arttırıcı çayını kullanıyorum,bol sıvı almak gerekıyor,meyve suyu,su ne bulursanız her fırsatta için..Bebek hemşiresi arkadasım var ve gunde 4 lıtre su ıcmem gerektıgını soyluyor fakat o kadarı da cok tabıı ben bu kadar içemesem de sutum oluyor...ılerıkı zamanlarda ne olur bılemıyorum ama su an kızım 2 aylık henuz

ilk aylarda benim sütümde çok vardı hatta gece sancı yapıyordu sağıyordum fazlasını 6 aya girdik biraz azaldı sıvı az aldım galiba.aptamil ek gıda aldım yetmezse ondan veririm.devam sütü var bide ondanda alıcam eğer sütüm artmazsa oğlum artık çok hareketli daha fazla karnı acıkıyor.komposto artırıyor biliyorum su içmek başka bitkisel çay varmı artıran.

Back