Bebek Beslenmesi Anne sütü

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

oslm82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
399
4
118
42
Ankara
ARKADASLAR SÜTÜNÜZ NE RENK BENİMKİ RESMEN SU AKIYOR EN BASTA SAGDIGIMDA. SONRADAN HAFİF BEYAZLASIYOR. SİZİNDEMİ BÖYLE. RESMEN SÜT DEĞİL SU SAGIYORUMbenneyaptımki

evet arkadaşım benimde öyle..zaten ilk gelen süt su oranı yüksek olurmuş,son süt ise kilo aldıran yağlı sütmüş..

benim sutum de oyle,ozellikle sabahlari sagdigimda su gibi iyice,dolapta bekletince de ustunde incecik bir yag tabakasi olusuyor,hic yagli degil.Bu yapisal bir sey ne yazik ki,bazi kadinlarin sapsari ne guzel yagli sutleri oluyor.

benimkinin rengi günden güne değişiyor.. bazen sarı oluyor bazen daha beyaz.. neye göre farkettiğini bilemiyorum.. ama miktar olarak az sanırım çünkü bebeğim hep aranıyor ne kara emzirirsem emzireyim bi türlü doymuyor

benim sütümde sağdığımda önce su gibi bişey akıyor. sonra yağlı süt geliyor. rengi sarı oluyor. dolaba koyuncada üstü çok yağlı oluyor. ancak aydan aya süt kalitesi değişiyor. kızım 11 aylık şuan sağdığımda yağ oranı çok düşük bence süt bebeğin ihtiyacına göre değişiyor.

herannenin sütü bebeğine özelmiş sulu olsun yağlı olsun bence bunları takmayın kafanıza bol bol emzirin sütünüzle kalın

emzirmeye, sütünüzü sağmaya devam edin kızlar. Süt geldikçe yağlanıyor. Bebekleriniz küçükse doymadığını düşünebilirsiniz ama her annenin sütü bebeğine yetr diyor doktorlar. Sık da olsa emzirmeye devam edin sütünüzün kalitesi de artacaktır.

emzimeye devam da genede düşünsene dupduru bir süt. gelininki olurdu sapsarı. dolaba koyunca 1 parmak yag baglardı. maşallah yeğenim 1 yasında bi kere hastalanmadı topcuk gibi ve ok zeki.karar verdim sütüme becel yag koyacagımn kaydirigubbakcemile3 şaka tabikide insallah dediğiniz igibi koyulaşır

ARKADASLAR SÜTÜNÜZ NE RENK BENİMKİ RESMEN SU AKIYOR EN BASTA SAGDIGIMDA. SONRADAN HAFİF BEYAZLASIYOR. SİZİNDEMİ BÖYLE. RESMEN SÜT DEĞİL SU SAGIYORUMbenneyaptımki

bebeğin onada ihtiyacı var su vermiyorsan sterilize m,s gibi su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…