mrb benim 2.5 aylık bir kızım var ve sütümün eskisi kadar çok gelmediğini hissediyorum ve kesilmesinden çok korkuyorum bu durumda olanlar varmı yiyipte sütlerini çoğaltan ne oldu neler yemeliyim paylaşırmısınız?
humananın emziren annelerv için çayı var ondan al farkediyor.bira mayası tabletide artıyormuş ben daha yeni başladım bi değişiklik olmadı daha.bol su iç 3 litre.ben hepsini yaptım çok çoğalmadı inşallah seninki çoğalır
bana bira mayasi tableti iyi geldi,gunde en az 6 tane iciyorum,dunden beri de cemen otu tableti aldim(humana cayinin sut yapici etkisi cemenden dolayi aslinda),gunde 6 tablet de ondan iciyorum.Insallah sutum daha da artar,ben sagarak veriyorum ve tamamen anne sutuyle beslemek ictiyorum yavrumu.Boza icersen aninda sonuc alirsin,onun disinda sogan cogaltir dediler ama ben denemedim.Bol sutlu gunler dilerim hepimize de :)
aktardan ısırgan otu,ıhlamur,rezene, anason,ve tane kimyon al , hepsinden bir tatlı kaşığı sadece anason ve kimyondan yarım kaşık koy, bir taşom kaynat ılıtınca yemekten sonra iç bu tarifi doktorum programında doktor ayça kaya vermişti ben içtim, hem gaz olmuyor hem süt arttırıyor. Ama bol bol yeşillik ye 3 lt yakın su iç. Asolansa süt beyinde olur. Anında üretildiği için vücutta beyin olarak azaldığını düşünmemen gerektiğiymiş. Sakın stres yapma skin ol ve emzir kendi doktorum bunları söyledi. Benimki stresten gitti 3 ay emdi bebişim
bendende bulgur tavsiyesi gelsin :) inanki çiğ köfte bile nasıl süt yapıyor anlatamam biliyormusunuz bilmiyorumda bulgur çorbası yaparlar o süper etki ediyor nette tarifide var ordan bakarak yapabilirsiniz bence bi deneyin derim sulu bulgur pilavı gibi oluyor
bugday da sut yapar bu arada.Keskek hem yapilisi kolay hem lezzetli bir yemek,ben haftada en az 2 defa yapiyorum ve gun icinde sik sik 3-5 kasik yiyorum.