Bebek Beslenmesi anne sütü yok mamayà isyan

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gamze67

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
31
2
Merhaba arkadaşlar oğlum üç ayına girdi birinci ayında anne sütü aldı sutum birden kesildi ve mama takviyesi başladık çok güzel yiyorum 3 saatte bir 90 CC içiyordu uyku problemimiz yok gaz sorunu yok maşallah yalnız Son 10 gündür yemiyor. mamayla beslenir bari en iyisini yesin diye bir iki deneme Yaptık farklı mamalar lâ en Son eşim ve kardeşimin ısrarı üstüne aptamil de karar kıldık bu arada bu zamana kadar doktor tavsiyesi ile evolvia kullanmıştık.şimdi ise 30 yiyor iki saatte bir 60 yiyor haliyle 2 saat uyuyor ne yapacağımı bilmiyorum bu istahsizlik neden olabilir.iki gündür kaka da yapmıyor uff moralim bozuk normalmi acaba herzaman aynı mı yer bebekler arada böyle yememzlik olurmu dr à gidicez artık yarın

Canim bebeklerde donem donem oluyor boyle durumlar ama anne olarak cok.uzuluyoruz.benim.bebeğim 10 aylik ve bir istahli bir ostahsiz devam ediyor.

Benim tam da o dönemlerde sütüm kesilmişti
Aptamil veriyordum
Okuduğum duyduğum araştırdığım kadarıyla dönemsel oluyormuş böyle şeyler
iştahsızlık memeyi veya mamayı reddetme gibi
Oğlum 3gün sonra 7 aylık olacak
4.aydan beri ek gıda alıyor
6.aydan sonra zaten mamayı tamemen bıraktırdı dr.umuz çok şükür
bi de damaklar sertleştiği diş çakaracağı dönemlerde de oluyor

Umarim donemseldir çok teşekkür ederim doktor protein alerjisi olabilir dedi tahlil yapılacak bakalım inşallah değildir ve k8sa sürede gecer

selam canım, bebeğini sağlıkla büyütmeni dilerim.
hiç üzülme çümkü gerçekten yaşadığın problemleri çözebilecek bir marka biliyorum. hem bebeğini anne sütüne en yakın Töpfer organik keçi sütü mamasıyla beslerken, hem sağlıklı gelişimini hemde gaz ve kabızlık sorununu gidermiş olacaksın. ayrıca alerji riski çok düşük olduğu içinde bebeğini ağlarken değilde besledikten sonra gülücükler attığını göreceksin canım. mutlaka tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…