Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşşekur ederım cvplar için.. benımkısı 1 ayda 1 kg aldı. ama mama da takvıye ettım hep.. bı cocuk doktoruna sormadım. dogdugu gün zaten hastanede mamaya başladılar. sımdı dıyorum ne kadar yanlış.. onlar yuzunden benden mamadan vazgecemedım.. sütümün az geldıgını düşünüyorum. şöyle ki herkes sbı sagmada 100 cc fılan süt cıkarıyor benımkı bu 20 cc yı gecemıyor.. boylelıkle mamaya da devam ettım.. şimdilerde de bebegım bıberona alıstıgı için meme emerken ağlıyorkaşıkla verıyım dıyorum oylede aglıyor ılla bıberon ıstıyor.. napıcam bılmıyorum ? bılen varsa yazabılırmı ?
canım öncelikle hiç canını sıkma aynı durumda sayılırız benim bebişimde 1,5 aylık 1 kilo aldı ama bu aralar sütüm birden azaldı mama vermemek mümkün değil çünkü çocuk ağlarken çatlayacak sanki ee süt yok napalım cevremdeki bi sürü insan sütünüde ver mama da ver sizleri öyle büyüttük biz diyor,biz keyifden mama vermiyoruz ki gögüs ucum kopmak üzereyken bile saat bası emzirdim ki o acı dayanılmaz,yani kısaca elimizde olmayan sebeplerden rahat ol bence sütümüz coğalacak :)ben aptamil 1 kullanıyorum doktorum ver dedi bu arada
Biz de aynı durumdayız. 1,5 aylık bebeğimin bir günü diğer gününü tutmuyor. Bazen sadece emziriyorum, o gün öyle geçiyor. Bazen saatlerce emiyor, emerken ağlıyor. Bakıyorum süt mü gelmiyor diye ama gayet de geliyor. Sonra basıyor yaygarayı.. ama ne ağlamak sanki çatlayacakHal böyle olunca gazı mı var aç mı derken ayaklarını da çekiştirmediğini görünce mama veriyorum mecburen ve mamayı yedikten sonra tokluk hissi geliyor, haliyle uyuyor. Bu da beni üzüyor elbette ama bir yandan da karnı doysun da ister emerek ister mamayla diyorum..Bence sen de üzülme.. Hiç sütü gelmeyen insanlar var onlar ne yapıyor sanki? Onlar da mama veriyor. Aç kalmasından iyidir. Ama beslenme ve stres çok etkili sütün oluşumunda diye düşünüyorum. İlk zamanlar ben de sütümü sağıyordum, devam etmem gerekir mi acaba? Bir de saatlerce emzirmek doğru mu yoksa sizce benimki benimle oynuyor mu? Bir de emzirdikten sonra zaman zaman kusuyor ama mamadan sonra hiç böyle bir şey olmuyor.. Kusmasın diye mamanın içine bir şeyler mi koyuyorlar acaba? :)