Blaurosie Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2010 1.291 16 0 - Yurtdışı 4 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Blaurosie #1 merhaba ben daha dogum yapmadim ama simdiden hazirlanmak istiyorum en azidan bilgim olsun..anne sütünü buzlukta muhafaza eden hanimlar saklama siselerinimi kullaniyorsunuz yoksa saklama posetlerinimi? hangisi daha kullanisli?
merhaba ben daha dogum yapmadim ama simdiden hazirlanmak istiyorum en azidan bilgim olsun..anne sütünü buzlukta muhafaza eden hanimlar saklama siselerinimi kullaniyorsunuz yoksa saklama posetlerinimi? hangisi daha kullanisli?
dirim Nirvana Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2008 12.040 1.187 773 9 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Blaurosie #2 saklama şişeleri daha iyi oluyor canım diğerini boşaltırken problem oluyor
Blaurosie Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2010 1.291 16 0 - Yurtdışı 9 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Blaurosie #3 dirim .!.: saklama şişeleri daha iyi oluyor canım diğerini boşaltırken problem oluyor Genişletmek için tıkla... evet tesekkür ederim cevabiniz icin..buzlugum kücük diye acaba poset dahami iyi olur diye düsünmüstüm..bakalim:) guzel haftasonlari simdiden:):)
dirim .!.: saklama şişeleri daha iyi oluyor canım diğerini boşaltırken problem oluyor Genişletmek için tıkla... evet tesekkür ederim cevabiniz icin..buzlugum kücük diye acaba poset dahami iyi olur diye düsünmüstüm..bakalim:) guzel haftasonlari simdiden:):)