Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Odada 3 saatkızlar yarın bi kaç saatliğine biyere gidicem bebeğimi anneme bırakıcam 3 aylık bebeğim sütümü sağıp gidicem. Sağdığım sütü nasıl saklayım. Dolaba mı koyayım
Evet biberona alişan bebek emmek istemeyebiliyor. Böyle durumlarda ya kaşikla ya da şırınga ile verilebilir süt.Birsey sorucam boyle bir kac saat bebekten ayri kalmalarda biberonla mi besleniyor cocuk? Biberondan emince meme emmekten sogumuyor mu? Merak ettim de.
Aslinda o da bebekten bebege degisiyor diye dusunuyorum.oglum anne sutu iciyor ve emzik de dahil hicbir yapay seyi kabul etmedi,etmiyor.Yine de riske etmemek icin kasikla vs icirilebilir.Birsey sorucam boyle bir kac saat bebekten ayri kalmalarda biberonla mi besleniyor cocuk? Biberondan emince meme emmekten sogumuyor mu? Merak ettim de.
Çok teşekkürleeeerOdada 3 saat
Buzdolabında 3 gün
Derin dondurucuda 3 ay saklananbilir
Teşekkür ederim :)Agzi kapali bi kapta,buzdolabinda saklayabilirsiniz:)
Süt torbam var evde buzlukta sütlerimde var ama yrni sağılmış koyacaktım onuda bi kaç saat için nasıl saklayabilirim diye sormuştum teşekkür ederimm :)Süt torbası var ama bu saatte bulamazsın cam bir kavanoza filan bi kaba koy ister buzdolabının normal kısmına istersen de. buzluğa at annen de benmari usulü ısıtsın öyle versin bebeğe
Teşekkür ederimmHava almayan cam bir kavanozda biberonda olur dolaba koyabilirsiniz. Bebeğe içirmeden önce biberonu sicak su dolu kaba oturtup benbari usulu ilitir anneniz.
anne memesine uyumlu biberonumuz var chicconunBirsey sorucam boyle bir kac saat bebekten ayri kalmalarda biberonla mi besleniyor cocuk? Biberondan emince meme emmekten sogumuyor mu? Merak ettim de.
anne memesine uyumlu biberonumuz var chicconun
Meme reddi 3 ay civarı bir çok bebekte görülüyor hiç kendinizi suçlamayın. İlk oğlumda emzik biberon vermedim meme grevine girdi ikinci oğluma 50 günlükken emzik verdim o da greve girdi :) ama sonuç ikinci oğlumda çok rahat ettimAslînda biberonun anne memesine uyup uymaması çok da önemli değil biberonda süt hemen geliyor ama memeden sütü çekmek zor efor sarfetmeleri gerekiyor ve biberona alişincada memeyi reddebiliyorlar. Ben oğluma 2 aylik olunca emzik verdim hayatimin hatasini yaparak sonra meme reddi başladi şimdi gece uykuda emiyor ama gündüz sağarak veriyorum malesef. Ama her bebek ayni değil doğduğundan beri hem meme hem biberon alan bebeklerde var.