Anne Sütü Saklama Kosullari

Merhaba bende dolaba süt attım oğlum yogum bakimda kaldı şimdi o sutleri kullanıyorum demir gibi kokuyor oğluma içiyor bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı yardimci olabilrmisiniz
Canim ne ogrenmek istiyorsun?verebilirsin bir problem olmaz,ne kadar kaldiki dondurucuda?

merhabalar hazır mamalardada demir kokusu var biliyorsunuz ki hazır mamalarda anne sütünü taklit edilerek yapılıyor bence normal bu koku ...

merhabalar hazır mamalardada demir kokusu var biliyorsunuz ki hazır mamalarda anne sütünü taklit edilerek yapılıyor bence normal bu koku ...
Hazır mama yedirmedim hiç yoğun bakimda kaldı oğlum 38 gün o zaman sagip saklamistim şimdi ordan veriyorum normal o zamqn biri değil hepsi metal kokuyor

hazır mamalar çok ciddi şekilde metalimsi bir kokusu var malesef.. demekki fazla buzlukta kalınca anne sütüde öyle oluyor.. ben çok fazla bekletmedim anne sütünü en fazla 1 ay filan açıkcası koklamadımda ama hemen hazır sağınca kokmuyor anne sütü ...

Normal o zaman biri değil hepsi öyle bi dokTor 6 ay durabilir diyor

Cok faydalı bi acıklama olmus tesekkurler

Dün sağdığım süt buzdolabının kapağındaydı bu akşam ve yarın sabah lazım bir şey olur mu?

buz torbaı evde unuttum ıs yerınde sagıp dolaba koyacagım lakın eve oylece goturecegım eve gıdınnvce tekrar buz dolabına koyabılırmıyım

Hakkatten cok zor ya habire tempo bir de kafada dolu öyle mi yapsam böyle mi yapsam öyle olur mu böyle olur mu her kafadan bir ses azıcık büyüsğnler sağ salim
hele calıısınca ıstedıgın kadar zaman ayıramıyorsun bence zaten yorgunsun

kızlar calısıyorum kızım 4aya gırcek sutum az artı mamada verıyorum sımdlık kaynanam bakıyor ama oda ay sonu gıbı koye gıdecem dıyor ..annemde hatayda yasıyor torumu bana getır gul gıbı bakayım dıyor.ben ıstanbuldayım yanımada gelemıyor napacagımı sasırdım.gotrsem sut olayını napıcam ona nasıl gonderıcem.burda kalsa ısı bırakamam ..4saatte bır sagıyorum 90 cc anca cıkıyor

Götürürsen süt veremezsin maalesef

Ama üzülme hayat şartları napalım bu kadar vermişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…