Burada üyeler çoğunlukla anonim. Mail adreslerini de istiyorsun, doğal olarak kendileri ile ilgili bilgi paylaşmış olacak. Sen kendini de anonim tutuyorsun.Merhaba arkadaşlar, ben bir üniversite öğrencisiyim ve küçük bir araştırma yapıyorum. Araştırma konum: "Anne Sütü Poşetlerinde Süt Bozulmasına Yönelik Problemlerin Çözülmesine İlişkin İnceleme". Bu araştırma için 40 kişiye ulaşmam gerekiyor. Yardımcı olmak isteyenler tamamen gönüllülük esasıyla katılabilir. 5 dakikalık, 10 sorudan oluşan bir anketi doldurmanız yeterli olacak. Eğer katılmak isteyenler varsa, e-posta adreslerini bana gönderirlerse, anketi e-posta yoluyla kendilerine ileteceğim. Bu vize ödevim için çok önemli, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. dönülerinizi bekliyorumm
şuan 1.sınıf olduğum için hastanede çalışmıyorum bana kalsa direkt formu buraya atacağım ama ödev içeriğinde mail ya da telefon görüşmesi şeklinde olması gerektiği yazıyor o yüzden emin olamadım formu attığım kişiler adımı da görmüş olacaklar.Burada üyeler çoğunlukla anonim. Mail adreslerini de istiyorsun, doğal olarak kendileri ile ilgili bilgi paylaşmış olacak. Sen kendini de anonim tutuyorsun.
Bunu hastanede falan yapsan daha mantıklı değil mi gönüllülerle polikliniğe süt sağan anne illa geliyordur.
çok teşekkür ederimmmmm cansınızzÖzel mesaj atıyorum kız tabi destek oluruz
Mail ya da telefon görüşmesi şeklinde olmak zorunda başka hangi platformlardan insanlara ulaşabilirim öneriniz var mı?Mail adresi yerine Google form'a yükleyip buradan mesaj yoluyla iletseniz? Ben de tezimde başka bi sosyal medya platformunu kullandım öyle yapmıştım, daha kolay ve ulaşılabilir olmuştu
Benim kullandığım sitede anne popülasyonu az maalesefMail ya da telefon görüşmesi şeklinde olmak zorunda başka hangi platformlardan insanlara ulaşabilirim öneriniz var mı?
Benim kullandığım sitede anne popülasyonu az maalesefen çok burada bulursunuz, çıkar illaki destek olmak isteyen