Anne sütü olan ....

limoncicegim1115

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2010
1.245
1.140
Arkadaşlar elinde anne sütü olup satmak yada vermek isteyen varsa bana ulaşabilir mi, özelden mesaj atarsanız hemen dönerim çok teşekkürler, bu arada Ankarada yaşıyorum...

Son düzenleme:
Sağlıklı & Sağlıklı beslenen vir Anneyim. Fazladan sütüm oluyor. Bebeğimi sadece anne sütü ile besliyorum ve günde bir poşet =300 ml sağıyorum. Almak istiyen benimle iletişime geçebilir.

Maşşallah diyim önce peki özel bise yapıyomusun yedigin ictigin biseler var mı süt olması icin
Bol sebze ve meyve, mutlaka Şeftali kompostosu, bitter çikolata,bol bol soda/maden suyu .Likit çok önemli. Bebeğim 60 günlük oldu.3370 kg olarak dogdu, ve şimdi yaklaşık 6 kilo. Sütümü aşırı artıran MEDELA marka çift emmeli Pompa da çok çok etkili oldu ve bebeğinizi emzirirken mutlaka MEDELA marka biberon ucu alın derim. Anne göğsünü andıran tek mükemmel bir uç. bebek bundan şişe yi emdikce göğüsü asla bırakmıyor....

21 Ekim’de doğum yaptım ve kasım ayından itibaren dolapta süt biriktirmeye başladım. Bebeğim bu sütleri bitiremeyeceği için ihtiyacı olan erkek bebeğin içmesi için vermek istiyorum. Yaklaşık 60 poşet ve 180-200 ml lik poşetler. İstanbul Bahçelievler’de ikamet ediyorum. İlgilenen olursa lütfen bana ulaşsın.

MERHABA CANIM, sütlerini ben almak isterim hasta oğlum için , (oğlum kanser hastası) , çok iyi geldiğini gördük bu yüzden anne sütü veriyoruz.. yardımcı olursanız sevinirim.. nasıl ulaşabilirim size ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…