anne sütü nasıl artar

HURMET

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
40
0
96
Denizli
10 aylık bebeğim var ve 2 ay önce işe başladım 2 saate bir günde 3 kere sağıyorum ama git gide sütüm azalıyor lütfen yardım edin 1yaşına kadar emzirmek istiyorum

arkadaşım ben de 3 aylık bebeğimi emziriyorum doktorumuz bol sıvı tüketilmesi gerektiğini söyledi. süt üretimi sadece alınan sıvı miktarı ile ilgiliymiş.bebek emdikçe artıyor,sağınca gitgide azalıyormuş ama sıvı alımını artırırsan telafi edersin inşallah zaten 2 ay kalmış yaşına bişey de kalmamış

kızlar hurma yemenizi tavsiye ederim bi süre sonra fark edeceksiniz sütünüzün nekadar arttığını..

karpuzu şiddetle tavsiye ediyorum.karpuz yediğim zaman sütüm göğüsümden taşardı..

yaaa dogumum kışa gelıyor karpuzu bulamam ama hurma hanı su ramazanda yedıgımızmı yoksa kısın pazarda oluyor turuncu renklı olanmı

yaaa dogumum kışa gelıyor karpuzu bulamam ama hurma hanı su ramazanda yedıgımızmı yoksa kısın pazarda oluyor turuncu renklı olanmı

hurmayı ben de bilmiyorum ama humana still tee emziren anneler için çay da anne sütünü artırıyo eczanelerde bulabilirsin cnm

Cnm bizim bi yakınımız çok araştırmış ve suyun artırdığını sölemiş herkes.

bakkallarda satılan kolilerde olan içi beyaz kremalı gofretler dehşet süt yapıyo(ben yiyemedim.sevmiyorum.midem bulandı ama yiyen arkadaşlar çok süt yaptığını söyledi). meyvesuyu ve gofret ikisini aynı anda ye...birazda psikolojine bakıyo.moralini yüksek tutarsan sütün artıyo.moralin bozuk olursa sütün çekiliyo.pozitif enerji yani:)))

humana emziren anneler icin bitki cayinin ben faydasini goruyorum..hepimize bol sutlu gunler ozellikle calisan annelere-sagip birakmak zorunda kaldigimiz icin...

günlük su tüketimin en az 3 litre olacak arkadaşım. her öğününde çorba olsun mutlaka. bolbol meyve ye.
beslenmene hamilelikte olduğu gibi çok dikkat et. düzenli beslenmeye çalış. ayrıca rezene çayını öneririm. farkını farkedeceksin.
en önemlisi düzenli beslenme ve bol su tüketmek. saygılar

Canım öncelikle bol su içmek huzur ve düzenli uyku gerekli..gerçi bebeklerimiz uyku uyutmuyor ama:26: bunların dışında ben humana still tee ve dereotunun çok faydasını gördüm...aklıma geldikçe bir tutam koparıp çiğniyorum..

Arkadaşlar çocouk uzmanı süt için sadece su tüketin demişti..su yeterli oluyor..diğer sıvılardanda tüekete bilirsiniz ama en önemlisi su..birde bir hasta glemişti sütü vardıı baya bir.süt artırımı için çay varmış ondan da içiyorum demişti..eczanelere sorun..

bence tamamen vuctla ılgılı.vucut yapıyo sütü.ben ılk hamılelığimde delı gıbı su da içiyordum sut yapar denılen herşeyı de yıyordum.yok.olmadı mı olmuyor.ha tam 1 yıl emzırdım ama bı seferde sağıpta çıkan an çok sut 180 cc falandı o da bı kaç kere olmuştur.ayrıcA sütüm de nerdeyse hiç yağ yoktu ve o yuzden kılo da aldırmıyordu.mecbur mama takvıyesi yaptık.
şimdi 2.ye hamıleyım bakalım ınşallah bunda süt bolur.sağıp sağıp saksılara döken arkadaşlarım vardı

bol sıvı tüketeceksiniz ben kesinlikle TARHANA çorbasını tavsiye ediyorum.... mümkünse el yapımı olsun öyle makine falan değil hazır da değil...anneler anneanneler falan yapar ya hani...işte o tarhana çorbası müthiş bir süt üretme kaynağı...
+ helva ve rezene çayı ikisi birlikte..... süt için süt içirin bol sütlü günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…