Anne sütü kesme

Erkaneliffff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
163
55
48
29
Bebegim 3 aylik ve beni emmiyo ilk aydan beri sütümü kesmek istiyorum goguslerim tas gibi oldu sagmakta yoruyo artik zaten mama veriyorumen hizlu sekilde 1 2 gun icinde sütümü nasıl kesebilirim

Bebegim 3 aylik ve beni emmiyo ilk aydan beri sütümü kesmek istiyorum goguslerim tas gibi oldu sagmakta yoruyo artik zaten mama veriyorumen hizlu sekilde 1 2 gun icinde sütümü nasıl kesebilirim
Biz sütümüz olsun diye yırtınıyoruz bari sahip verin yazık bebege anne sütü kadar değerli bisey var mi

Lütfen çok uğraşın bunun için çok fazla çabalayıp başarıya ulaşan mamayı tamamen bırakan arkadaşlarım var .. süt mucizevi bir iksir..neden emmiyor bebeğiniz? ilk başlarda biberon mu verdiniz

Lütfen çok uğraşın bunun için çok fazla çabalayıp başarıya ulaşan mamayı tamamen bırakan arkadaşlarım var .. süt mucizevi bir iksir..neden emmiyor bebeğiniz? ilk başlarda biberon mu verdiniz
Selam
Mamayı nasıl bıraktılar acaba? Benim sütüm cidden az. Mama ağırlıklıydık. Günde 8 den 4 e indirdik ama yine de fazla tabi. 10 gündür çabalıyorum. Başarabilecek miyim korkuyorum. Doktor kontrolünde 1 ay sonra 700 gram aldıysa böyle devam edicem mutlu şekilde. Gelişimi geri kalırsa die endişeleniyorum. Anne sütü aah ahh bezine, hareketlerine bakmakla da olmuyo. Kesin cevap boy-kilo gelişimi verecek. Olmazsa mecbur mama ağırlıklı devam edicez, Takdir ALlahtan

merhabalar ..Allah yardımcınız olsun gerçekten annelik zor ama mükemmel..sütünüz neden az acaba? arkadaşım işi gücü bırakıp sürekli emzirdi sürekli ama hiç vazgeçmeden..süt biraz arz talep meselesi..sütünüzü artıracak besinler tüketmişsinizdir eminim...ne desem bilemedim..çocuklar mamaya alışınca da onlara mama daha kolay geliyor emmeyi bırakıyorlar

Aminn. Sebebini bilmiyorum
Memede ağlayınca da emzirilmiyor yarım saatte bir. Gak diyince verenlerin çopunun bebeği az da olsa memede duruyordur
Sütüm idare ettiğinde iyi çekiyo emiyo ama kupkuruyken zarıl zurul ağlıyo. Mümkün değil o şekilde sürdüremem

kuzum benim ya kaç aylık peki ek gıdaya çok var mı daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…