• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Anne sütü kaç saat dısarda kalabılır?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

zolgacar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2009
22
3
86
44
Bursa
kızlar sağmış oldugum sut kaç saat dısarda kalabılıyor bozulmadan..Mesela bazen sütümu sagıyorum dısarı çıkmamm gerekıyor bıberonda kaç saat durabılır..Yarım saat sonra bozulmuştur dıye korkup sutumu dökuyorum içim gıdıyor...Veya buzluktan cıkarıp çözdurdugum sut ne kadar sure durabılıyor yardım lütfen...

oda sıcaklığında1-2 saat durabiliyor.donmuş sütü çözdürünce bekletmeden vermen lazım ama.

ben sağdığım sütü termosa koyuyordum o zaman 2-3 saat dayanıodu zaten bu süre içinde içiriyordum cnm sende çok dayansın istiyorsan ööle yapabilirsin ama normalde 1.saat fln dayanıo....

tesekkur ederım ..termos ıyı fikirmiş gercekten..Dısarıya alısverıs merkezlerıne vb..gıttığimizde zorluk olmasın dıye sagdıgım sutu yanıma alabılırım o zaman..

anne sütü normal termoslara konmamalı diye biliyorum biberonla konulmalı termosa diye biliyorum bunun için özel termoslar var termosa biberonla koyuyorsunuz 6 saat koruyor ısısnı

Bebelaçtan düzenli sms geliyor.
Dediklerine göre oda sıcaklığında 4 saat durabilirmiş. Sen yine de çok bekletme.

Back