Bebek Beslenmesi anne sütü ile yapabileceğim mama?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ozlemisdar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
98
1
86
42
Kırşehir
arkadaşlar benim oğlum 7,5 aylık ilk 6 ay anne sütü aldı fakat şimdi uyanıkken emmek istemiyor.uyumayınca emziremiyorum bazen 7-8 saati buluyor.ek gıdalarıda reddediyor.artık biberonuda almıyor.sütümü sağıyorum.severek yediği elma püresi var onuda hippin bebe bisküvisi ve kendi sütümle karıştırıp veriyorum ama sağdığım sütün ancak 30 cc sini kullanabiliyorum.bebelac ve ülkerin su ile hazırlanan mamalarını kendi sütümle hazırlıyorum.bilmiyorum doğrumu yapıyorum.besin değeri kayboluyormudur?(kaynatmadan olanlar var ya onlarla) anne sütü ile hazırlanan mama tavsiyelerinizi bekliyorum.bazen sütümü dökmek zorunda bile kalıyorum.çaresizim(

selamlar,
aynı sıkıntıyı ben de yaşadım.. zorla sağdığın sütü dökmek ne zordu di mi?
sonrasında milupanın anne sütüyle yapılan 2 tür maması olduğunu öğrendim bir arkadaşımdan, biri tahıllı kahvaltı, biri gece maması.. büyük marketlerde var.
güle güle büyüt bebeğini.

evet milupanınkaşık mamaları var üstünde yazıyo zaten anne sütü veya su ile hazırlanır diye onlarda kullanabilirsin bide eğer püre yapıyosan vs sebze çorbasını kıvamını katı yapıp yediriken sıvılaştırmak içine anne sütü katabilirsin ben öğle yapıyodum.kahvaltıya başladısa kahvaltısını anne sütü içine hazırlayıp yedirebilirsin

biz milupanınkilerini kullanıyoruz.çünkü benim oğlumda devam sütünü az içiyo.mamayı yapınca ikisindende yemiş oluyor.hipinde var sanırım sütle hazırlanan maması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…