Bebek Beslenmesi anne sütü biberon mu kaşık mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

rainmistik

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2008
862
682
648
Nevşehir
selam.bebeğim 3.5 aylıkken işe başlayacağım 6 saat evde olmayacağım.sütümü sağıp bırakmayı düşünüyorum.biberonlamı versek kaşıklamı bilemedim.memeyi bırakır diye endişeleniyorum.ek gıdaya 4.aydan sonra başlayacağm .

kasıkla cok zor olur ıyı bır bıberon kullandıktan sonra sorun olmaz. bende mama takvıyelı besledıgım ıcın bıberon kullandık ama memeyı bırakmadı kızım... bıberon olarakta ya avent yada nuby tavsıye ederım.(nuby anne memesıne en yakın bıberon emzıgıne sahıp)

kaşıkla çok zor olur.biberon başlığı anne memesine benzeyen biberonları kullanabilirsin.
ben chıcco'nun gaz yapmayan ve biberon başlığı anne memesine benzeyen biberonunu kullanıyorum.tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…