Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
selam.bebeğim 3.5 aylıkken işe başlayacağım 6 saat evde olmayacağım.sütümü sağıp bırakmayı düşünüyorum.biberonlamı versek kaşıklamı bilemedim.memeyi bırakır diye endişeleniyorum.ek gıdaya 4.aydan sonra başlayacağm .
kasıkla cok zor olur ıyı bır bıberon kullandıktan sonra sorun olmaz. bende mama takvıyelı besledıgım ıcın bıberon kullandık ama memeyı bırakmadı kızım... bıberon olarakta ya avent yada nuby tavsıye ederım.(nuby anne memesıne en yakın bıberon emzıgıne sahıp)
kaşıkla çok zor olur.biberon başlığı anne memesine benzeyen biberonları kullanabilirsin.
ben chıcco'nun gaz yapmayan ve biberon başlığı anne memesine benzeyen biberonunu kullanıyorum.tavsiye ederim