Anne sütü bagislayacak olan?

hiramina2

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
26
9
6
34
Arkadaşlar meraba kk da önceden açılmış konularda anne sütünü bağışlayan anneler gördüm belki birinin de bana yardımı olur diye bu konuyu açmak istedim 22 temmuz 2016 da doğum yaptım 3 ay bir haftalık kızım var ve verdiğim büyük mücadeleler e rağmen kızım 1 aydır gündüz emmiyor ve hep anne sütü vermek istedim sağmak tan gogsum tahriş oldu sanırsam yeşil e çalan tortulu süt geliyor sağ gogsumden sizden ricam benimle aynı vakitlerde doğum yapmış alkol sigara kullanmayan bir annenin fazla gelen sütleri var ise talibim sutlerinize kızım ve ben bir ömür inş. Duada bulunuruz yardimci olabilecek olan var mı?

Benim dolapta hijyenik olarak süt poşetlerine koyup muhafaza ettiğim anne sütlerim var ve isterseniz yardımcı olabilirim ücretsiz gönülden yardım etmek isterim

Benim dolapta hijyenik olarak süt poşetlerine koyup muhafaza ettiğim anne sütlerim var ve isterseniz yardımcı olabilirim ücretsiz gönülden yardım etmek isterim

Hic üzülme bak ne dicem benim de sütüm 3 aylikken bitti cok üzüldüm.mama ile devam ettim.4.ay kati gidaya başladım.pekmez meyve kofte derken...cocuk bir guzel yeme aliskanligi edindi anlatamam.ne versem yiyor.anne sutu alan birçok bebekten cok daha sağlıklı.su an 6 yasinda ve ispanak taze fasulye hatta bamya en sevdiği yemekler.ekmek hic vermiyorum makarnanin tadini kreste öğrendi.emin ol cok daha guzel beslenecek

• Merhaba yeni dopum yaptım.10 günlük bir bebeğim var sigara alkol vs kesinlikle kullanamıyorum pendik yenişehirde oturuyorum.dilerseniz yardımcı olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…