Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba kızlar benim 5 aylık oğlum var ve 3ay önce süt sağıp difrıze attım ama oğluma veremiyorum gıda alerjisi var. Sütü bağışlamak istiyorum cok değil 10 paket kadar bazıları 50ss bazıları 60ss 70ss ve 100ss ihtiyacı olan varsa lütfe bana ulaşın bu ay son kulanım tarihi sütler Gölcük Kocaelinde bilginiz olsun
Merhaba kızlar benim 5 aylık oğlum var ve 3ay önce süt sağıp difrıze attım ama oğluma veremiyorum gıda alerjisi var. Sütü bağışlamak istiyorum cok değil 10 paket kadar bazıları 50ss bazıları 60ss 70ss ve 100ss ihtiyacı olan varsa lütfe bana ulaşın bu ay son kulanım tarihi sütler Gölcük Kocaelinde bilginiz olsun❤
Canim cok dusuncelisin kalbin gibi dusuncende guzel ama daha sonra o kisiyle surekli irtibatta olman gerekiyor cunku sut kardes olucaklar ve ALLAH muhafaza bilgileri disinda gelisen bir evlilik olursa haramdir canim ben sadece bilginiz olsun diye yazdim lutfen yanlis anlamayin daha bilgili olan kisiler vardir yazarlar belki