M mandylion Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Haziran 2013 6 3 86 İstanbul 10 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi mandylion #1 Merhaba, Bebeğimin yeni doğan zamanından sakladığım fazla anne sütlerim var. Ihtiyaç sahibi birine verebilirim. Ilgilenenler için notlar; *30-40 paket azlı çoklu (2.5-3kg olabilir) Istanbuldayım. Sigara alkol kullanmıyorum, hamileyken de kullanmadım. Kullandigim bir ilaç yok. Sütleri makineyle sagip anne sutu saklama poşetlerinde sakladım. En eski tarihli süt 10 ekim tarihli.
Merhaba, Bebeğimin yeni doğan zamanından sakladığım fazla anne sütlerim var. Ihtiyaç sahibi birine verebilirim. Ilgilenenler için notlar; *30-40 paket azlı çoklu (2.5-3kg olabilir) Istanbuldayım. Sigara alkol kullanmıyorum, hamileyken de kullanmadım. Kullandigim bir ilaç yok. Sütleri makineyle sagip anne sutu saklama poşetlerinde sakladım. En eski tarihli süt 10 ekim tarihli.
gunebakan_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2017 2.459 3.887 133 10 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi mandylion #2 mandylion .!.: Merhaba, Bebeğimin yeni doğan zamanından sakladığım fazla anne sütlerim var. Ihtiyaç sahibi birine verebilirim. Ilgilenenler için notlar; *30-40 paket azlı çoklu (2.5-3kg olabilir) Istanbuldayım. Sigara alkol kullanmıyorum, hamileyken de kullanmadım. Kullandigim bir ilaç yok. Sütleri makineyle sagip anne sutu saklama poşetlerinde sakladım. En eski tarihli süt 10 ekim tarihli. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Kabul ediliyor mu bilmiyorum ama çocuk esirgemeye bagislamayi dusunebilirsiniz belki.
mandylion .!.: Merhaba, Bebeğimin yeni doğan zamanından sakladığım fazla anne sütlerim var. Ihtiyaç sahibi birine verebilirim. Ilgilenenler için notlar; *30-40 paket azlı çoklu (2.5-3kg olabilir) Istanbuldayım. Sigara alkol kullanmıyorum, hamileyken de kullanmadım. Kullandigim bir ilaç yok. Sütleri makineyle sagip anne sutu saklama poşetlerinde sakladım. En eski tarihli süt 10 ekim tarihli. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Kabul ediliyor mu bilmiyorum ama çocuk esirgemeye bagislamayi dusunebilirsiniz belki.