Anne sütü arttırma için öneri istiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz ?

Naturpy Milk Tea Kullanmalımıyım ?

• Evet

OY: 1 50,0%
  • Hayır

OY: 1 50,0%

• Ankete Katılan
    2

donduugur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2018
6
0
59
Merhaba ben sizden bir konu hakkında bilgi almak istiyorum yeni doğum yaptım ve internette tesadüfen bir ürün gördün Naturpy Milk Tea kullanlarınız varmı ? Faydasını gören tavsiye eden hiç olumsuz yorum görmedim şuana kadar

Ben humana kullanıyorum. İlaveten multimalt içiyorum. Günde 1 demet dereotu ve muhakkak hurma yada tatlı yiyorum

Galactago damla öneririm

bol su icmek,
bol meyve + sebze
ve hurma tavsiye ederim.
yumurta, et, sut, balik, tavuk...

yani kisacasi saglikli beslendigin ve yetrince su ictigin zaman extra caya veya ayri bir urene gerek kalmaz.
Bide dinlenmek ve stress yapmamakta cok faydali
kolay gelsin.

Geçen akşam şey farkettim.. uyuduğum zaman çok güzel süt doluyo göğüslerim.. nacizane..
Sütünüzle kalın

Su mom vita icecekler bende cok guzel sut yapiyo. Ama tabiki su icmek lazim bol bol. Aslinda su ictiginde yeteri kadar sut oluyor. Ve tabiki uyku! Uyumazsan olan sutun de istedigin kadar ye ic gider

Galactago sutun tadini degistiriyor ve meme reddine sebep olabiliyor

Kisiye ve yedigi diger seylerede bagli olabilir.Benden sonra tavsiye ettigim herkesede yaradi istisnasiz.
Kendi tadi bile esanslı degil ustelik.
Ilginc ama dikkat edilip kullanilmasi daha uygun olur.
Meme reddi buarada her donemde olabilir.
Tat konusundada sarimsak sonrasini cok sevdiklerini duymustum bebeklerin denemedim gerci ama :)))))
Kizim simdi 4 yasinda,2 yil emdi.(sut cok ugras isteyen bisy)
Bakalim yeni bıdıkla durumlar ne olacak :))) hic mastit olmayim dua ediyorum simdiden
Size de yeteri kadar sütlü ve bol uykulu zamanlar olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…