Arkadaşlar merhaba. Bu forumu yıllardır takip ediyorum. Bir çok konuda fikir sahibi oldum ama üye olmak bugüne nasip oldu. Bende yeni keşfettiğim bir ürün hakkında sizi bilgilendirmek istedim. Belki süt konusunda sıkıntı yaşayan annelere bir faydam olur ümidiyle. Ben ikinci çocuğumu Aralık ya dünyaya getirdim. İlk çocuğumda yeterli sütüm olmadığı için emziremedim bunda da aynı sıkıntıyı yaşamamak adına hamilelikten beridir araştırma yaptım doğumdan sonrada çok şey denedim ama denedigim ve çok memnun kaldığım şey lohusa şerbeti oldu ama bu bildiğiniz lohusa şerbeti değil. Sadece bir firma üretiyor ve içeriği tamamen anne sütünü artırmaya yönelik. İçinde üzüm ve elma suyu mine çiçeği rezene mercan köşk incir puresi vb. İnternetten daha ayrıntılı araştırabilirsiniz adı elite natürel lohusa şerbeti. Milkway almayı düşünmüştüm ama bunun içeriği milkway göre daha zengin olup fiyat yonuylede daha avantajlı olunca bundan sipariş verdim şimdi 6 litre stoğun var daha da alacak gibiyim bu ürünü deneyip memnun kalırsanız bı teşekkürünuzu alirim