- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Anne sütü artıran içeçek
- Konu Sahibi oyku1
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- anne aday adayi bebek . emzirme meme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu zamanda dış çıkardığı için meme Reddi yaşıyorum emmeiyor normal pompa ile sağım yapıp veriyorum bu işe yarar mi bilmiyorum inşallah yarar günde 2 litre daha fazla su içiyorumEvet işe yarar.Proteinden de bol bol beslenin .Aynı zamanda emzirme yönteminize de dikkat edin.Su içimi kg basina 30 ml olacak sekilde için su da çok önemli dyt mezunuyum canım
İşe yaramasa bile güzel vitaminli bir içecek olur sütünüzün kalitesi artmış olur deneyin. Hurma ve inciri tek başına da yemenizi tavsiye ederim.Ben sütümle çok cebellestim 6.aydan sonra bıraktim uğraşmayı çünkü hiç bişey kalıcı bir etki etmiyor. Herşey çok az bir miktar arttırıyor. En önemlisi bolca su daha sonra kaliteli uyku. Ve stressiz bir yaşam.Merhaba kızlar
size bi soru sormak istiyorum
Anne sütünü artıran içiçek buldum sizce doğru mu
Kuru düt
Kuru üzüm
Kuru incir
Hurma
5 dk kaynatıp içebilirmişiz
Sizce işe yarar mı ?
özellikle kuru incir gerçekten işe yarıyor. hurma da öyle. bol su da için mutlaka.Merhaba kızlar
Kuru düt
Kuru üzüm
Kuru incir
Hurma
Sizce işe yarar mı ?
Yarıyor bizzat içerdim. Ama hepsini karıştırma bence . Bi gün dut kuŕusu iç. Bi gün incir kurusu , bi gün üzüm gibi , sırayla hergun birini kullan .suyunu iç meyvelerini ye . Çok faydasını göreceksin.Merhaba kızlar
Kuru düt
Kuru üzüm
Kuru incir
Hurma
Sizce işe yarar mı ?