Merhaba,benim de kızım için sağıp dolapta biriktirdiğim sütlerim var.Kızım biberondan içmeyi reddediyor o nedenle sütlerimi ihtiyacı olan birine verebilirim. Gürpınar Büyükçekmecede oturuyorum.
Basin sagolsunMerhaba,
Ben 30.12.2015 tarihinde erken doğumla ikiz bebek sahibi oldum ancak maalesef oğullarımın biri sadece 18 saat diğeri ise 10 gün yaşayabildi. Bol miktarda sütüm var ve halen gelmeye devam ediyor. Kozyatağında oturuyorum, annenize ne kadar süt ihtiyacı var bilmiyorum ama faydası olacaksa seve seve verebilirim.
merhaba
biz kartalda oturuyoruz bayağı uzak erimeden oradan getirebilirmiyiz bilemedim bir araştırayım nasıl getirebiliriz diye olursa süper olur Allah razı olsun sizlerden...
ANNE SÜTÜ ARIYORUZ !!! ANNE SÜTÜ ARIYORUZ !!! ANNE SÜTÜ ARIYORUZ !!! ANNE SÜTÜ ARIYORUZ !!! Yakınım kemik kanseri.Onun için anne sütü arıyoruz. yakın çevrede bulamadık. tek çare olarak buna bulabildik. Çare olarak bulabildiğimiz her yola başvuruyoruz. Acil yardımlarınızı bekliyoruz. Yardımlarınızı bekliyorum hanımlar...
Selamj[/QUOTE]rebull3421ücretsiz vermek istiyorum sutlerim çocuğa fazla geliyor beykoz tarafından kendi gelip alabilecek biri lazım haber bekliyomember: 745206 .!.:Selamj ="edfa, post: 44463493, member: 137434"]merhabalar herkese
öncelikle allah kimseye dermansız dert vermesin... Annem 4.evre mezotelyoma hastası ve tedaviye cevap vermiyor doktorumuz Erkan Topuz anne sütü ile kanseri yenen hastaları olduğunu bir hastasının beyin tümörünü yendiğini söyledi bizde anneme anne sütü içirmeye başladık 2 aydırda içiriyoruz ama sütünü veren annelerden biri eşinin tayini nedeniyle antalyaya gitti o yüzden tekrar arayış içine girdik çünkü annem süt içmeye başladıktan sonra toparlandı 1 ay daha içirmemiz lazım enazından sütünü verecek annelere maddi olarakda yardımda bulunabiliriz istanbul kartalda oturuyoruz yakınlarda oturan amneler olursa daha iyi olur hayırlı haberlerinizi bekliyorum...
Merhabalar ben ucretsiz[/QUOTE]Selamj
Başınız sağolsunsütünü veren, ilgilenen mesaj atan arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun, Allah çocuklarınızı size bağışlasın biz annemizi 12 Şubatta kaybettik çok uğraştık ama olmadı takdiri ilahi böyleymiş yardımcı olmak isteyen herkese çok teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?