Anne sütü aldıgı halde kabız olan bebeginize çözüm! KEFİR!

esenihsan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
8
0
86
Sivas
Merhaba arkadaslar oglum 4 ay 4 günlük yalnizca anne sütü aliyor sık sık kabız oluyordu 3-4 günde kaka yapıyordu bende normalde kefiri cok severim ama epeydir icmiyordum ictim baktim ertesi gün 2 kez çişini yapti oglum sonra ben 2 günde 1 kefir icmeye basladim simdi oglum rahatladi çişini duzenli yapiyor gazı da azaldi sıkıntı yasayan fedakar annelere tavsiye ederim bol sütlü ve gazsiz günler diliyorum :)

İki günde bir demişsiniz,ne kadar içiyorsunuz ölçünüz nedir ? Bir de önerdiğiniz bir marka var mı ?

İki günde bir demişsiniz,ne kadar içiyorsunuz ölçünüz nedir ? Bir de önerdiğiniz bir marka var mı ?

merhaba semacım hergün içince bebiş ishal olabiliyor o yüzden iki günde bir dedim :) marka olarak da ülker içim yada altınkılıç diye bir marka var ikisini de alıyorum ben yemekle birlikte bir su bardağı içiyorum gerçekten çok faydasını gördüm hem bağışıklığımızı da güçlendiriyor.

merhaba semacım hergün içince bebiş ishal olabiliyor o yüzden iki günde bir dedim :) marka olarak da ülker içim yada altınkılıç diye bir marka var ikisini de alıyorum ben yemekle birlikte bir su bardağı içiyorum gerçekten çok faydasını gördüm hem bağışıklığımızı da güçlendiriyor.
çok teşekkürederim cevabın için.Bebeğim doğduğunda mutlaka kefir bulunduracağım evde.Ayrıca kız kardeşimin iki aylık bir bebeyi var.Kabızlık yaşıyor yavrum.Ona da söyledim.Bebişinle mutlu ol umarım..

Back