Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızım dokuz aylık. anne sütü alıyor. ne kadar aldığını bilmiyorum ama ek gıdaları almak istemiyor zaten çok zayıf. siz bebeklerinize ne kadar ek gıda veriyorsunuz miktarını söyler misiniz? ve kaç kere emziriyorsunuz? tecrübeli annelerden yardım istiyorum.
benim de oğlum 1 hafta sonra 9 aylık olacak aynı sorun bizde de var benimki de zayıf sabahları yumurta sarısı biraz beyazı anne sütü ve ekmek içi veriyorum ara öğünde meyve püresi öğlen yarım kase bazen tam çorba veya yemek veriyorum akşam üzeri emiyo biraz meyve akşam yine çorba veya yemek gece de emiyo sizinki kaç kilo
benim kızım 10. ayını bitirecek zor geçtik ek gıdalara ve birden bizim yediklerimizden yemeye başladı.. anne sütü alıyor.. geceleri sürekli emmek istiyor ..ek gıdalar için belli bi saatimiz yok ama sabah beraber kahvaltı yapıyoruz en azından herşeyin tadına baktırıyorum.(verilmemesi gerekenler hariç) sizede tavsiye ederim tadına baksın sevdiği şeyi kendisi istiyor zaten..