anne oluyorum

erylmz93

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2013
20
0
6
34
İstanbul
daha ergenlik donemını yenı bıtırmısken anne olmaya hazırlanıyorum... içimde bi huzursuzluk iyi bi anne olabilicekmiyim acaba benım parcamda benım yasadıgım olumsuzlukları yasayacakmı korkuyorum ama bi o kadarda cesaretlıyım heyecanlıyım

insAllah.cok seyi takma kafana .bebegini daha gerektigi gibi bugutursun umarim okumasinda falan.bu arada tebrik ediyorum seni

Canim benim ergenlikten ciktigin gibi hamile kalmak biraz riskli degilmi daha kucuksun keske biraz daha bekleseydin ama olmus bi kere bebisinle mutluluklar..

Canim benim ergenlikten ciktigin gibi hamile kalmak biraz riskli degilmi daha kucuksun keske biraz daha bekleseydin ama olmus bi kere bebisinle mutluluklar..

korkuyorum basaramıcam diye kızımı guzel yetıstıremıcem dıye çok erken biliyorum allahtan hersey insallah kzım benım gordugum olumsuzluklarla karsılasmaz

canim sana oyle geliyor bende oyleydim 19 yasinda bebeyim oldu o kadar zor buyutdumki ama simdi iyiki de olmus diyorum

Allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah. Yıllar sonra ben seni iyi ki doğurmuşum dersiniz inşallah. :) Tebrikler bu arada.

tebrik ederim böl hamile haberlerini görmek ne kadar güzel.. ama benim olmuyor ne yazıkkı keşke bende hamile olsam da hayırlısı ile bende yazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…