anne oluyorum)

E

emelz

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi emelz
15 sene sonra tekrar üçüncüye anne oluyorum(korkuyorum)

• Konu Sahibi emelz
Tebrikler korkma umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.

• Konu Sahibi emelz
teşekkür ederim yaşım 36 ve aradan geçen zaman bir çok şeyi ununutturmuş ve bir çok tıbbi yöntem usül gelişmiş hepsinden uzak bi haber yaşarken bu güzel süpriz inan korkutuyor ezgim29

• Konu Sahibi emelz
Masallah ne guzel, ayrica 36 yas hamilelik icin gayet iyi bir yas, hic korkmayin, deneyiminiz var hem:)) Allah vaktinde kucaginiza alacaginiz hayirli rahat bir hamilelik nasip eder Insallah.

• Konu Sahibi emelz
tebrik ederim canım allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah :Saruboceqpuyorumnanaktanben de hep 3 tane istemiştim ama henüz birini bile bulamadıma.s.

• Konu Sahibi emelz
çok garip bir moddayım yazılan iyi dilekleri okudukça ağlıyorum Rabbim tüm evlat isteyenlere versin inşallah.

merhaba benim annem 39 yaşında doğurdu çokta güzel bi gebelik yaşadı ve çok güzel bir kızımız oldu hiç korkma işallah sağlıklı bi şekilde doğurursun

oyy allah evlatlarınıza uzun saglıklı omurler nasıp etsın. bebegınızı saglıkla kucagınıza almanız dılegıyle...

tebrik ederimm,ne kadar güzel deneyimli bir annesiniz,rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin,sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz inşlh:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…