ne güzel yazmışsınızAnnemin beni bu yaşlara neler yaşayarak getirdiğini,annemin kıymetini,
En kötü anımda bile bebeğimin gözlerinin içine baktığımda her şeyi unuttuğumu,
Onun her şeye ama herşeye değer olduğunu,
Hayatımı resmen ona adadığımı,
Herşeyde, heryerde ve herzamanda onun herşeyimden önde geldiğini,
Hasta olduğunda,ağladığında,yemek yemediğinde tüm dünyamın yıkılmış olduğunu,
Hayatımdaki tüm olumsuzlukları onun için çekmenin ne demek olduğunu,
Canımda, candanöte bir varlığın olduğunu,
.............................................................................................................................................
.................................BENDE ANNE OLUNCA ÖĞRENDİM......................................
ne güzel yazmışsınız
hayat meleklerimizden önce ne kadar boşmuş dimi...
-gecelerce uykusuz kalıp,yorgun düşüp ama bir okadar sakin olabileceğimi
-bütün gece ayakta gezip,ninni söyleyip,eczane, dr.arayıp,tüm masaj tekniklerini deneyip sonra gelen ufak bir 'gık' sesiyle müthiş bir mutluluk duyabileceğimi
-dünyadaki tüm güzel kokuları unutturacak mis gibi bir kokuyla tanışabileceğimi
-minik bir meleğin elini tutup nefes alış verişini dinlemenin bana tarif edilmez bir haz ve huzur verebileceğini
-canı yandığında seninde içinde birşeyler eriyip gidebeliceğini
-sana tertemiz,karşılıksız,saf ve pırıl pırıl bakan bir çift gözün en kötü anını bile unutturabileceğini
ANNE OLUNCA ÖĞRENDİM.
sizde anne olunca öğrendiklerinizi paylaşmak istermisiniz?
-gecelerce uykusuz kalıp,yorgun düşüp ama bir okadar sakin olabileceğimi
-bütün gece ayakta gezip,ninni söyleyip,eczane, dr.arayıp,tüm masaj tekniklerini deneyip sonra gelen ufak bir 'gık' sesiyle müthiş bir mutluluk duyabileceğimi
-dünyadaki tüm güzel kokuları unutturacak mis gibi bir kokuyla tanışabileceğimi
-minik bir meleğin elini tutup nefes alış verişini dinlemenin bana tarif edilmez bir haz ve huzur verebileceğini
-canı yandığında seninde içinde birşeyler eriyip gidebeliceğini
-sana tertemiz,karşılıksız,saf ve pırıl pırıl bakan bir çift gözün en kötü anını bile unutturabileceğini
ANNE OLUNCA ÖĞRENDİM.
sizde anne olunca öğrendiklerinizi paylaşmak istermisiniz?
teşekkür ederim.Allah sizede hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.yazdıklarınız şahane çok etkilendim daha anne olmadım ama işallah olacağım
bütün öğrendiklerimiz aynı canım benim uykuyu çok seven ben şimdi gözümü bile kırpmıyorum günde 3satlik uykuyla duruyorum belki baş ağrıları çekiyorum ama yılmıyorum rabbim dayanma gücü veriyor gözünün içine bakıyorum onun birşey olacak diyee ..başında bekliyorum nefessiz kalacak diye o yüzünü çizdiğinde benim daha çok canım yanıyo öyle güzel bakıyorkiii sankii anneciim der gibiii o bakışlar hiçbirşeye değişilmezzzz
Allah hayırlı ve saglıklı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?